Welke slagboom plaatsen?

Om de toegang tot privé parkeerplaatsen te beperken, is een slagboom de ideale oplossing. In dit artikel worden enkele modellen besproken zodat je de beste keuze voor jouw situatie kan maken. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden:

Geplaatst door: Came Benelux

Het gamma slagbomen "GARD" van het merk CAME biedt de oplossing voor zowel residentiële als industriële toepassingen.
Dit gamma slagbomen kenmerkt zich door zijn elegante design, de compatibiliteit met moderne technologieën en door de efficiënte werking.

GGT nieuwste design slagbomen

Het jongste lid van het GARD gamma is de GGT slagboom. Deze valt op door zijn elegant en tijdloos design waarbij de veiligheidsaspecten niet uit het oog werden verloren. De veiligheidsaccessoires kunnen namelijk rechtstreeks in de kast gemonteerd worden, design troef dus! 
Net als de GPX, die verder in dit artikel wordt besproken, is deze GGT speciaal ontworpen voor intensief gebruik en geeft hij met groene en rode indicatieleds aan of je mag doorrijden.

Niet alleen voertuigen worden door deze GGT slagboom tegengehouden: door een manshoog schaarhek op de slagboom te plaatsen, voorkom je ook dat onbevoegde voetgangers het domein betreden.

Meer weten over de GGT slagbomen? Bekijk hier de productfiche van de GGT4 voor smallere doorgangen, en hier die van de variant voor bredere doorgangen, GGT8.

Slagboom voor appartementengebouwen

Als slagboom voor residentiële toepassingen is de GARD 4 uitstekend geschikt. Deze beveiligt doorgangen tot 3,75m, maar met zijn grote broertje GARD 8, kan dit opgetrokken worden tot 7,6m.
Net als de andere slagbomen van het GARD gamma, heeft deze een ingebouwd knipperlicht dat gaat branden wanneer de boom in beweging is. Dit garandeert de zichtbaarheid in het donker en dus zo de veiligheid.
Het veiligheidsaspect gaat nog verder: de ingebouwde elektronica beschikt over encodertechnologie waarmee de boom wordt bestuurd en obstakels gedetecteerd worden. 
Meer weten over de GARD 4 of GARD 8 slagboom van CAME? Bekijk hier de productvoorstelling.

Slagboom voor drukke doorgangen

Voor drukke doorgangen of parkeerplaatsen is de GPX het ideale model. Net als de GGT modellen, is deze slagboom speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Hij gaat heel snel open en dicht terwijl hij zacht start en stopt. Deze slagboom is uitgerust met een brushless motor. Deze zorgt voor een nauwkeurige werking en maximale efficiëntie. Dit gaat gepaard met een geruisloze werking en vooral, met lage onderhoudskosten.

Deze slagboom geeft met rode en groene verlichting aan of je kan door rijden of nog niet.

De GARD slagbomen zijn ook toepasbaar in ondergrondse garages: je kan namelijk opteren voor een gescharnierde boom zodat hij in plaatsen met een laag plafond kan geplaatst worden.

Meer weten over de GPX slagboom? Bekijk hier de productvoorstelling.

Slagboom werkend op nieuwste technologieën

De verschillende slagbomen van het GARD gamma kan je op afstand via de Came Connect App bedienen als eindklant en beheren als installateur. Hierdoor kan je de staat van de motor zien en zo anticiperen op ritten voor onderhoud of controle.

Daarnaast kan de CAME Key, een handig installatiehulpje, op de printplaten aangesloten worden waardoor de installateur de configuratie vanop de smartphone of tablet kan uitvoeren.

Bovendien rolt CAME een hele reeks aan BUS accessoires uit: het CXN gamma. De laatste GGT4 en GGT8 slagbomen zijn hiermee compatibel. Dit wil zeggen dat je op ieder gewenst moment de installatie met accessoires kan uitbreiden zonder dat er grote werken moeten gebeuren.

Benieuwd welke slagboom het beste bij jouw situatie past? Contacteer CAME voor vrijblijvende info.

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Came Benelux

Came Benelux

Zoning Ouest 7, BE-7860  Lessines

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.