Slagboom voor intensief gebruik

Ontdek de CAME slagbomen die speciaal ontworpen zijn om te werken met de nieuwste technologieën. Ze zijn inzetbaar voor kleine parkeertoepassingen of voor grote sites gestuurd door een toegangscontrolesysteem.

Geplaatst door: Came Benelux

Het slagboomgamma van Came werd recent uitgebreid met de GGT4 en de GGT8 slagbomen, die doorgangen tot 7,8m beveiligen. Elegant design en veiligheid gaan bij deze lijn hand in hand. Zo zijn de kroon en de beide zijden van de boom, in tegenstelling tot de vorige modellen, voorzien van rode/groene indicatieleds.

 

Perfect voor industriële toepassingen

Deze GGT slagbomen zijn specifiek ontworpen om in te zetten voor sites waar foutloos intensief gebruik moet gegarandeerd worden. Ze kunnen namelijk 160 cycli per uur aan en hebben pas onderhoud nodig na 3 miljoen cycli.

Doordat de kast uit verzinkt en gelakt staal bestaat, is dit model bijzonder stevig. Betrouwbaarheid is ook een belangrijke eigenschap van deze slagboom, hier zorgt de 24V motor voor. Deze werkt met een encoder en advanced speed control, die controle houdt over de kracht die op de boom uitgeoefend wordt.

 

Nieuwe technologieën

De verschillende slagbomen van het GGT gamma kan je op afstand via de Came Connect App bedienen als eindklant en beheren als installateur. Hierdoor kan je de staat van de motor zien en zo anticiperen op ritten voor onderhoud of controle. Daarnaast kan de CAME Key op de printplaten aangesloten worden waardoor je als installateur de configuratie vanop je smartphone of tablet kan uitvoeren.

Bovendien rolt CAME een hele reeks aan BUS accessoires uit: het CXN gamma. De laatste GGT4 en GGT8 slagbomen zijn hiermee compatibel.

 

Integreerbaar met toegangscontrole systemen

Laat de slagboom op zich werken, of aangestuurd via een toegangscontrole systeem dat de hele site monitort. Geef toegang tot het gebied via transponders of pin-codes en laat enkel geautoriseerde personen langs de slagboom passeren.
Voor wie geen toegang heeft, blijft de doorgang gesloten. Deze rechten kunnen zeer gedetailleerd ingesteld worden op het platform van CAME’s ACS01 toegangscontrole systeem.

Bedrijvengids Geplaatst door
Came Benelux

Came Benelux

Zoning Ouest 7, BE-7860  Lessines

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Came Benelux
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.