Slimme deuren

Combineer veiligheid met meer gemak.

Geplaatst door: Siegenia Group

Een toegangsdeur met een intelligent toegangscontrolesysteem en automatische meerpuntsvergrendeling combineert moderne elektronica met een robuuste inbraakwerendheid. Hierdoor kan uw deur zeer comfortabel en veilig worden geopend met een vingerafdruk of cijfercode en indien gewenst ook met een app of sleutelloze functie via Bluetooth ID. U kunt de individuele toegangsrechten gemakkelijk zelf beheren. Het ruimtelijke comfort begint al bij uw deur.

 • Individuele toegangsrechten
 • Gebruikersbeheer via de app
 • Automatische vergrendeling
 • Individuele toegangsrechten

Met een digitale sleutel zijn er ongekende mogelijkheden.
Zodra u de elektronische toegangsrechten van de digitale sleutels gebruikt, behoren zoekgeraakte, verloren en gestolen sleutels voor u tot het verleden. Aangezien alle toegangsrechten veilig gecodeerd zijn en alleen bij u in het bezit zijn, kunt u deze op ieder moment opnieuw verlenen of de toegangsmachtiging binnen enkele seconden verwijderen. Dit kan heel eenvoudig en veilig met de SIEGENIA Comfort App.

U heeft de veilligste sleutel bij de hand.

Met de vingerscanner wordt de vinger als persoonlijke beveiligingssleutel gebruikt. Dit maakt deze biometrische oplossing veel eenvoudiger dan een traditionele sleutel – Daarnaast heeft u de sleutel natuurlijk altijd bij de hand zodat u hier nooit meer hoeft te zoeken. Over superieure veiligheid gesproken: SIEGENIA toegangscontrolesystemen worden beschermd door een veilige 128-bit AES encryptie.

Wanneer uw deur herkent dat u het bent: de keyless functie.

Met de keyless functie gaat uw deur vanzelf voor u open zodra u binnen bereik bent. De ontgrendeling gebeurt contactloos en zonder sleutel - maar zeer veilig gecodeerd - via de Bluetooth ID van uw mobiele telefoon. Dit maakt de weg vrij voor veilig en drempelvrij wonen.

Flexibel toegangsrechten beheren. Zelfs wanneer u onderweg bent

Met een SIEGENIA toegangscontrolesysteem en gebruikersbeheer via de SIEGENIA Comfort App heeft u uw voordeur te allen tijde volledig onder controle. U kunt uw deur op afstand ontgrendelen en u kunt onderweg bepalen aan wie u toegangsrechten verleent en voor welke periode. Vervolgens kunt u de rechten weer eenvoudig intrekken en in het logboek nagaan wie er precies in uw huis zijn geweest. Tot 200 gebruikers kunnen overzichtelijk en veilig via de SIEGENIA Comfort App worden beheerd.

De deur die altijd goed beveiligd is.

Niet meer nadenken over het correct afsluiten van de deur? Dit is mogelijk met gemotoriseerde meerpuntsvergrendelingen van SIEGENIA. Zodra u uw deur achter u in het slot trekt, zal deze zich vanzelf en meerdere keren tegelijk veilig vergrendelen. Op die manier is de inbraakwerendheid van onze meerpuntsloten altijd volledig doeltreffend.

Alle voordelen voor u

 • Altijd meer inbraakbeveiliging dankzij robuust gemotoriseerd
 • meerpuntsvergrendelingssysteem
 • Moderne 128-bit AES-versleuteling en toegangsregistratie
 • Toegang en gebruikersbeheer met de SIEGENIA Comfort App ook onderweg mogelijk
 • Beheer van maximaal 200 gebruikers
 • Eenmalige en intervalgebruikers: in de tijd beperkte toegangsrechten mogelijk
  Optionele keyless functie
 • Koppeling met bestaande systemen van derden mogelijk

https://www.siegenia.com/nl/company/contact

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Siegenia Group

Siegenia Group

Ramgatseweg 15, 4942 VN  Raamsdonksveer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.