Slurpzak, Eerste hulp bij wateroverlast

Wateroverlast in gebouwen is een toenemend probleem voor menig VvE. Lekkages en overstromingen brengen vaak aanzienlijke overlast met zich mee, Met veelal waterschade tot gevolg. SLURPZAK biedt een snelle en effectieve oplossing voor dit probleem.

Geplaatst door: Slurpzak

SLURPZAK stopt razendsnel wateroverlast

Slurpzakken zijn geschikt voor vrijwel alle situaties waar wateroverlast ontstaat. Zowel binnen als buiten. Deze zakken nemen razendsnel water op en houden het vast. Volgezogen vormen zich effectieve barrières waardoor verdere verspreiding van water wordt gestopt. Zo voorkom je snel én makkelijk ernstige waterschade.

Je past Slurpzakken toe bij daklekkages en bij wateroverlast in gebouwen, kelders of technische ruimtes.

SLURPZAK is een Nederlands product en uit voorraad leverbaar in verschillende formaten. Het absorptievermogen per zak varieert van 3 tot ruim 100 liter water.‎

Wil jij ook een goed product dat supersnel wateroverlast stopt? Bestel dan Slurpzakken in onze webshop. Of scan de QR-code.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Slurpzak

Slurpzak

Wanraaij 4, 6673 DN  Andelst

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.