taxatie

Een huis of een bedrijf/leisure heeft vele waarden, doordat wij goed op de hoogte zijn van bouwkundige zaken en verkoopgegevens kunnen wij de waarde beter inschatten.

Geplaatst door: AadHof

Ingeschreven bij de Stichting NRVT, NWWI enTMI. Gecertificeerd in de Kamer Wonen/MKB (dragen de titel RMT) en in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (de titel RT).
De Stichting is een branchebreed platform voor de registratie en certificatie van makelaars en taxateurs in onroerende zaken, verdeeld over Kamers. Alle geregistreerden voldoen aan hoge opleidingseisen en dienen in het bezit te zijn van een theorie- alsmede een praktijkdiploma. Per kamer gelden verschillende certificatievoorwaarden. Gecertificeerden bij de Stichting VastgoedCert worden onafhankelijk getoetst door KEMA, waarmee zij aantoonbaar over de benodigde vaktechnische bekwaamheden beschikken. ‎

Bedrijvengids Geplaatst door
AadHof

AadHof

Burg Hogguerstraat 767, AMSTERDAM, 767, 1064EB  AMSTERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.