Afvoersystemen

In sommige gebouwen zitten verticale afvoerbuizen ingebouwd.
LEES VERDER

Een nieuwe afvoer zonder breekwerk

Normaal gesproken zijn die gemaakt uit staal, beton of asbestbeton. Vaak zijn die buizen beschadigd door corrosie of door bewegingen van het gebouw. Zulke beschadigingen zijn moeilijk te repareren. In veel gevallen moeten de muren opengebroken worden. Met het FuranFlex afvoersysteem lost u uw afvoerproblemen handig op. Wij plaatsen een nieuwe afvoer zonder hak of breekwerk.

Vijand nr.1: Corrosie

De gebogen afvoerbuis aan de bodem van de liner moet wel voorzien zijn op corrosie. Daarom werken we met bijvoorbeeld polyethyleen of PVC voor die onderdelen. Het regenwater bevat immers schurende bestanddelen die geen schade toebrengen aan de verticale wanden, maar wel aan gebogen en horizontale stukken. Daarnaast is het ook belangrijk dat de toevoermond op het dak perfect uitgevoerd is, zodat de aansluiting aan de dakisolatie naadloos is en er geen water onder kan komen.Onze installateurs werken met de grootste zorg om zulke problemen uit te sluiten. Renovatie van asbesthoudende afvoerkanalen Bij de installatie van FuranFlex blijft de bouwkundige schoorsteen intact. Ons afvoersysteem is dus ideaal wanneer u een asbesthoudend kanaal wil renoveren. Er zijn geen afbraakwerken en dus komen de schadelijke asbestdeeltjes niet in de lucht terecht. Op geen enkel moment komt de omgeving in direct contact met het asbesthoudend kanaal. De installatie verloopt volledig veilig

Meer weten? Bekijk dan onze website: Easy-Liner

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Easy-Liner
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.