Airco zonder buitenunit

Het koel/verwarmproces wat bij een normale conventionele airco (met buitenunit) door lucht word aangestuurd, dat wordt bij ons gedaan door middel van water.

Geplaatst door: Invisible Airco BV

Uitleg techniek watergekoelde airco systeem zonder buitenunit

De condensor is de motor van het systeem. Deze unit kan eenvoudig worden ge├»nstalleerd onder het aanrecht, in de badkamer of iedere andere ruimte. De enige vereiste is de aanwezigheid van een toevoer en afvoer van leidingwater. Verder wordt de condensor door middel van koelleidingen verbonden met de units die aan de muur hangen (of zijn weggewerkt). 

Het koel/verwarmproces wat bij een normale conventionele airco (met buitenunit) door lucht word aangestuurd, dat wordt bij ons gedaan door middel van water. Doordat water een constantere temperatuur heeft dan de buitenlucht kan het systeem efficienter opereren. Hierdoor verbruikt het systeem zeer weinig stroom. Doordat de techniek die we gebruiken verfijnder is dan bij een conventioneel systeem (met buitenunit) is ook de aanschafwaarde hoger.

Bezoek voor meer informatie onze website: www.invisibleairco.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Invisible Airco BV

Invisible Airco BV

Nieuwpoortkade 18, 1055 RX  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.