Draaibare tv beugel?

Je hebt besloten een tv beugel aan te schaffen, de vraag is alleen nog welke. Wordt het een vaste of draaibare tv beugel?

Geplaatst door: LCD Wandbeugels.nl

Een vaste of draaibare tv beugel?

Is het handig als een van deze kantelbaar is? Er zijn tv-ophangsystemen voor alle merken platte televisies, LCD, LED of Plasma. Welk type vast of draaibare tv beugel het meest geschikt is voor jou, hangt van je wensen en persoonlijke situatie af. We bespreken het verschil tussen een vaste of draaibare tv beugel.

Verschil vaste en draaibare tv beugel

Een televisie kan met een vaste tv beugel strak tegen de muur worden gehangen, bijvoorbeeld in een vaste zit- of televisiehoek. Vooral met een groot scherm is dit handig. Met een kabelgeleidingssysteem werk je de snoeren mooi weg. Hang hem op ooghoogte en zorg dat er op die plek weinig zonschittering is. Een draaibare televisie is handig als je vaak je interieur verandert of als je vanaf verschillende plekken tv wilt kijken. Hiervoor kun je een draaibare tv beugel kiezen. Er zijn ook tv beugels met extra lange arm, wanneer je bijvoorbeeld vanuit de keuken wilt kijken.

Voordelen draaibare tv beugel

De tijd dat we alleen op een vaste plek tv konden kijken en deze behoorlijk wat plaats innam op een meubel is voorbij. Door de platte vorm en het fraaie design is de televisie onderdeel geworden van het totale interieur. Met een draaibare tv beugel bespaar je ruimte en kunnen kinderen of huisdieren de televisie niet omgooien. Je bepaalt zelf de hoogte en door de draai- en kantelfuncties wordt tv kijken flexibeler. Een tv ophangen is ook ideaal in een caravan of camper. Draaibare televisies zijn handig als het niet mogelijk is een tv op ooghoogte op te hangen, op slaapkamers en wanneer kinderen vanaf een lagere positie kijken.

Maten en merken

De geschikte draaibare tv beugel wordt bepaald door de afmeting van de televisie en daarmee de VESA-maat, de afstand van de bevestigingspunten aan de achterkant. Je vindt tv beugels voor allerlei maten en gewichten en van verschillende kwaliteitsmerken. Voordelige vaste tv beugels vind je van DQ of OMB en iets duurdere draaibare tv beugels zijn er van Vogel's, maar dan heb je ook fraai design, bijvoorbeeld in de slaapkamer. Naast de beugels van DQ en OMB zijn de draaibare tv beugels van VisionMounts voordelig. NeoMounts en Vogel's zitten in een hogere prijsklasse en een luxe elektrische tv beugel vind je van MyWall.

Bedrijvengids Geplaatst door
LCD Wandbeugels.nl

LCD Wandbeugels.nl

Latijnzeil 11, 1319  Almere

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.