Gerelateerde suggesties:

Parkeerbeugel cylinder

De PP-H01Z C is een zware kwaliteit handmatige parkeerbeugel van gegalvaniseerd staal voorzien van een Europees cilinderslot.
LEES VERDER

PARKEERBEUGEL PP-H01Z C €129,-

De PP-H01Z C is een zware kwaliteit handmatige parkeerbeugel van gegalvaniseerd staal voorzien van een Europees cilinderslot. De PP-H01Z C is vandalismebestendig en is beter geschikt voor grote toegankelijke parkeerterreinen met een hoge bewegingsfrequentie. De PP-H01Z C is handmatig te bedienen. Uw parkeerplaats is permanent gereserveerd met de beugels van Park-Point Benelux. Deze beugel onderscheidt zich van de PP-H01 door de verzwaarde kwaliteit gegalvaniseerd staal. Heeft u niet het budget voor een VISO STOPBLOCK met gegoten voeten, maar wilt u wel een parkeerbeugel van vergelijkbare kwaliteit, dan is de PP-H01Z C iets voor u. Bij grote aantallen kunnen wij deze beugel zeer scherp aanbieden.

LET OP!!! Onze parkeerbeugels zijn gemaakt van een verzwaarde duurzame kwaliteit gegalvaniseerd staal. Dit zorgt er voor een langere levensduur en reservering van uw parkeerplaatsen.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Park Point Benelux
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen