..........
shadow_fix

Parkeerbeugel cylinder

De PP-H01Z C is een zware kwaliteit handmatige parkeerbeugel van gegalvaniseerd staal voorzien van een Europees cilinderslot.

PARKEERBEUGEL PP-H01Z C €129,-

De PP-H01Z C is een zware kwaliteit handmatige parkeerbeugel van gegalvaniseerd staal voorzien van een Europees cilinderslot. De PP-H01Z C is vandalismebestendig en is beter geschikt voor grote toegankelijke parkeerterreinen met een hoge bewegingsfrequentie. De PP-H01Z C is handmatig te bedienen. Uw parkeerplaats is permanent gereserveerd met de beugels van Park-Point Benelux. Deze beugel onderscheidt zich van de PP-H01 door de verzwaarde kwaliteit gegalvaniseerd staal. Heeft u niet het budget voor een VISO STOPBLOCK met gegoten voeten, maar wilt u wel een parkeerbeugel van vergelijkbare kwaliteit, dan is de PP-H01Z C iets voor u. Bij grote aantallen kunnen wij deze beugel zeer scherp aanbieden.

LET OP!!! Onze parkeerbeugels zijn gemaakt van een verzwaarde duurzame kwaliteit gegalvaniseerd staal. Dit zorgt er voor een langere levensduur en reservering van uw parkeerplaatsen.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam