Gerelateerde suggesties:

Beveiligingscamera Zavio

Dag en nacht superieure beeldkwaliteit met de beveiligingscamera van Zavio. Gebruiksvriendelijk én installatievriendelijk.
LEES VERDER

Bullet bewakingscamera van Zavio

Dankzij het innovatieve design, de geavanceerde technologieën en de gebruiksvriendelijke oplossingen heeft Zavio wereldwijd erkenning gekregen voor haar IP-camera’s. Het zijn typisch producten voor de professionele installateur en de beveiligingsexpert. Kwaliteitsproducten, voorzien van een hoog gebruikersgemak, tegen concurrerende prijzen.


De Zavio outdoor bullet bewakingscamera's zijn zowel binnen als buiten toe te passen in situaties waar bewakingsbeelden nodig zijn. De bewakingscamera wordt aangesloten op een netwerk en neemt zijn voeding af via dezelfde netwerkkabel als waar hij zijn informatie mee teruglevert (P.o.E). Door de mogelijke instellingen kunnen Zavio bulletcamera’s zowel in beperkte ruimtes als in situaties met een breed blikveld worden toegepast. Toepassing in trappenhuizen, gangen en tunnels, maar ook buiten gebouwen.

Voor situaties waar maar een beperkt gezichtsveld gemonitord hoeft te worden, zoals in trappenhuizen, gangen en tunnels, is de beeldinstelling te veranderen van standaard landscape naar corridor-modus of ROI-modus (region of interest). Hiermee wordt minder bandbreedte en opslagruimte gebruikt en vooral op dát deel van het beeld gefocust, dat voor u belangrijk is.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Monacor Nederland BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen