Beveiligingscamera Zavio

Dag en nacht superieure beeldkwaliteit met de beveiligingscamera van Zavio. Gebruiksvriendelijk én installatievriendelijk.

Geplaatst door: Monacor Nederland BV

Bullet bewakingscamera van Zavio

Dankzij het innovatieve design, de geavanceerde technologieën en de gebruiksvriendelijke oplossingen heeft Zavio wereldwijd erkenning gekregen voor haar IP-camera’s. Het zijn typisch producten voor de professionele installateur en de beveiligingsexpert. Kwaliteitsproducten, voorzien van een hoog gebruikersgemak, tegen concurrerende prijzen.


De Zavio outdoor bullet bewakingscamera's zijn zowel binnen als buiten toe te passen in situaties waar bewakingsbeelden nodig zijn. De bewakingscamera wordt aangesloten op een netwerk en neemt zijn voeding af via dezelfde netwerkkabel als waar hij zijn informatie mee teruglevert (P.o.E). Door de mogelijke instellingen kunnen Zavio bulletcamera’s zowel in beperkte ruimtes als in situaties met een breed blikveld worden toegepast. Toepassing in trappenhuizen, gangen en tunnels, maar ook buiten gebouwen.

Voor situaties waar maar een beperkt gezichtsveld gemonitord hoeft te worden, zoals in trappenhuizen, gangen en tunnels, is de beeldinstelling te veranderen van standaard landscape naar corridor-modus of ROI-modus (region of interest). Hiermee wordt minder bandbreedte en opslagruimte gebruikt en vooral op dát deel van het beeld gefocust, dat voor u belangrijk is.

Bedrijvengids Geplaatst door
Monacor Nederland BV

Monacor Nederland BV

Transportcentrum 3, 5835 CT  Beugen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.