Camerabewaking Comelit

Camerabewakingssysteem dat speciaal ontworpen is om niet alleen toe te passen in dure complexen, maar juist ook rond appartementencomplexen en woningen.

Geplaatst door: Comelit Nederland BV

De vraag naar veiligheid neemt toe door de veranderende maatschappij, maar ook omdat we ouder worden en langer in onze woning blijven wonen. We willen zeker zijn dat onze omgeving veilig is.

Zien wat er rond onze woning gebeurt en eenvoudige bediening is niet alleen comfortabel maar ook levensloopbestendig. Comelit ontwikkelde hiervoor haar camerabewakingssysteem dat voldoet aan de vraag van vandaag. SimpleCCTV is een camerabewakingssysteem dat speciaal ontworpen is om niet alleen toe te passen in dure complexen, maar juist ook rond appartementencomplexen en standaard woningen. Het systeem kan eenvoudig door de installateur worden aangelegd en ingesteld. De gebruiker/bewoner krijgt de mogelijkheid om met een app op ieder moment en vanaf elke locatie de beelden, die opgenomen zijn, te bekijken. Hiermee ontstaat een hoge waarde van veiligheid en comfort.

De camera’s kunnen worden gecombineerd met de andere systemen van Comelit. Hierdoor ontstaat een compleet systeem waarmee de gebruiker/bewoner op ieder moment verbonden is met de woning.

SimpleCCTV kent verschillende niveaus. Naast het standaard analoge systeem heeft Comelit systemen ontwikkeld die over ‘normale’-camerabewakingskabel hoog resolutiebeelden kan verzenden en opnemen.

Nieuwe technologieën die daardoor de kwaliteit en bruikbaarheid van de beelden sterk verhogen. De componenten zijn er voor betaalbare kleine installaties maar ook voor uitgebreide professionele systemen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Comelit Nederland BV

Comelit Nederland BV

Buitendijks 1, 3356 LX  PAPENDRECHT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.