..........
shadow_fix

Parkeer middels kenteken

Kenteken parkeren was nooit zo eenvoudig, snel, betrouwbaar en investeringsvriendelijk als bij Elpar!

Kentekencamera systeem

De kentekencamera i.c.m. het parkeermanagementsysteem van Elpar werkt zo dat de vaste parkeerder (lees abonnementhouder/vaste gebruiker/vergunninghouder) tot een minimum wordt geconfronteerd met extra handelingen t.o.v. het parkeren met een abonneekaart of handzender.

De vaste parkeerder ervaart het parkeren als gemak, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk!

Beheerder ervaart als eenvoudig te beheren en controleren. Daarnaast is het fraude gedrag gewoonweg niet meer aan de orde.

De investeerder ervaart het als een prijstechnisch zeer interessant product t.o.v. de gebruikelijke toegangscontrolesystemen. 

 

Daarnaast hebben wij voor de bezoekers van de bewoners binnen dit systeem een toepasbare oplossing!

Minder onderhoud
De beheerder heeft t.o.v. de gebruikelijke invulling van het abonnement parkeren met KTH veel minder kosten en veel minder dagelijks eerste-lijns onderhoud in de zin van het uitreiken en onderhouden van nieuwe extra legitimatie middelen. Zoals registratie, bestellen, uitreiken, reparatie, vervanging e.d. Het kenteken is uniek en behoort tot dat ene voertuig.

Het beheer wordt geminimaliseerd tot het uitdraaien van rapportages en mutaties aan de kentekenregistratie en daardoor komt er nu tijd vrij voor het bevorderen van de service naar de parkeerder.

Wat daarbovenop Elpar uniek maakt is dat de kentekenplaten uit geheel Europa en de oude Nederlandse (oldtimer) blauwe niet reflecterende kentekenplaten worden gelezen! Door de speciale techniek, ontwikkeld door Elpar, heeft het Elpar systeem een unieke betrouwbaarheid en een zeer laag energie verbruik.

Koppeling Rijksdienst voor Wegverkeer en Nationaal Parkeer Register
De laatste nieuwe feature van Elpar is de koppeling tussen het Rijksdienst voor Wegverkeer en Nationaal Parkeer Register (RDW/NPR) en het Elpar KTH-systeem. De vergunninghouder kan naast on-street-parking ook kiezen voor off-street-parking. D.w.z. dat door de gemeentelijke dienst voor parkeren het kenteken en de NAW-gegevens bekend en ingevoerd zijn en dat deze worden gekoppeld aan de parkeerfaciliteit. Als de vergunninghouder middels het kenteken zich legitimeert bij de kentekencamera bij de parkeerfaciliteit, wordt het kenteken gelezen en krijgt deze toegang. Bij het te voet toetreden tot parkeerfaciliteit legitimeert de vergunninghouder zich middels het kenteken en de verkregen unieke parkeercode (pincode voor parkeren) bij de deurlezer. Bij akkoord opent de deur. De vergunninghouder verlaat de parkeerfaciliteit via het gelezen kenteken.

Veilige toegang via loopdeur
Onze toegang tot bijvoorbeeld een parkeergarage met een loopdeur geschiedt ook op een effectieve en innovatieve manier. De vergunninghouder heeft na het invoeren van de gegevens via parkeercode.nl een parkeercode per mail en/of via een sms bericht ontvangen. Deze parkeercode voert men in na het invoeren van het kenteken op het touchscreen van de deurlezer. Na acceptatie zal de loopdeur ontgrendelt worden. Het kenteken en de parkeercode geven alleen toegang als het voertuig daadwerkelijk als binnen staat genoteerd.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Parkeergarage gerenoveerd met systeem Triflex

  parkeren

  Vloeren parkeergarage voorzien van Triflex DCS-C systeem

 • Parkeren geen probleem

  parkeren

  Naast het fileprobleem is het tekort aan parkeerplaatsen de grootste ergernis van de automobilist. Ook bij appartementencomplexen klinkt de roep om extra parkeergelegenheid steeds vaker.

 • Parkeer voor de deur!

  parkeren

  Op dit moment rijden er meer dan zeven miljoen auto's in Nederland. Hier komen dagelijks 200 auto's bij. Hierdoor neemt niet alleen de autodrukte toe, ook wordt het steeds lastiger om een parkeerplaats te vinden.

 • Veilig het dak op

  dak

  Het dak van een appartementengebouw heeft zoals alle daken onderhoud nodig en moet periodiek geïnspecteerd worden. In iedere Appartement & Eigenaar lichten we een onderwerp uit dat betrekking heeft op het dak. Deze keer besteden we aandacht aan de dakveil

 • Veiligheid voor alles

  entree

  Veiligheid in en om het appartementencomplex, daar kan de VvE op een aantal manieren aan bijdragen. Enkele wenken voor optimale veiligheid.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam