Gerelateerde suggesties:

XS4 ELEKTRONISCHE BESLAG

XS4 is het platform voor toegangscontrole van SALTO waarmee gebruikers nog meer toepassingen kunnen controleren en beheren dan ooit tevoren.
LEES VERDER

XS4 ELEKTRONISCHE BESLAGEN

Onze intelligente, veilige en vernieuwende XS4 elektronische deursbeslagen hebben geen kabels nodig, een volledig draadloze sluitoplossing met vele functionaliteiten. Bovendien is het ontwerp geschikt voor allerlei type deuren. De versies XS4-40 smal beslag en XS4-67 breed beslag zijn geschikt voor de meeste Europese, Scandinavische en ANSI-steeksloten en enkele cilindersloten.

Toegangscontrole steeds intelligenter

Toegangscontrole of toegangsbeheer wordt steeds vaker toegepast en de systemen worden steeds intelligenter. Gebouwen en werkplekken moeten flexibeler zijn en eenvoudig aangepast kunnen worden aan nieuwe technologieën. Mede doordat werknemers vaker van baan veranderen en door nieuwe, flexibelere werkmethoden, is beveiliging en controle belangrijker geworden. Onze toegangssystemen zijn een antwoord op deze veranderde omstandigheden. We bieden oplossingen van het gerenommeerde merk SALTO. Denkt u hierbij aan de professionele SALTO XS4 serie.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Inspired Access
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen