XS4 ELEKTRONISCHE BESLAG

XS4 is het platform voor toegangscontrole van SALTO waarmee gebruikers nog meer toepassingen kunnen controleren en beheren dan ooit tevoren.

Geplaatst door: Inspired Access

XS4 ELEKTRONISCHE BESLAGEN

Onze intelligente, veilige en vernieuwende XS4 elektronische deursbeslagen hebben geen kabels nodig, een volledig draadloze sluitoplossing met vele functionaliteiten. Bovendien is het ontwerp geschikt voor allerlei type deuren. De versies XS4-40 smal beslag en XS4-67 breed beslag zijn geschikt voor de meeste Europese, Scandinavische en ANSI-steeksloten en enkele cilindersloten.

Toegangscontrole steeds intelligenter

Toegangscontrole of toegangsbeheer wordt steeds vaker toegepast en de systemen worden steeds intelligenter. Gebouwen en werkplekken moeten flexibeler zijn en eenvoudig aangepast kunnen worden aan nieuwe technologieën. Mede doordat werknemers vaker van baan veranderen en door nieuwe, flexibelere werkmethoden, is beveiliging en controle belangrijker geworden. Onze toegangssystemen zijn een antwoord op deze veranderde omstandigheden. We bieden oplossingen van het gerenommeerde merk SALTO. Denkt u hierbij aan de professionele SALTO XS4 serie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Inspired Access

Inspired Access

Textielstraat 43, 7483 PC  Haaksbergen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.