Beheren bezoekersstroom

Geplaatst door: Camstrum

Beheren van uw bezoekersstroom

Het controleren wie wel of geen toegang heeft tot een bepaald gebouw of zone binnen het gebouw, is complex en moet passend zijn binnen uw bedrijf of organisatie. Immers is het de bedoeling dat incidenten uitblijven en dat het proces soepel verloopt. Camstrum toegangscontrole biedt u het meest geavanceerde systeem op de markt. Een centraal systeem voor het beheer van al uw locaties. Of het nu gaat om pascontrole of kentekenherkenning, ons authorisatiemodel maakt het mogelijk eenvoudig op elk niveau rechten toe te kennen.

Het Camstrum beveiligingsplatform geeft u, naast de toegangscontrole, de mogelijkheid uw beveiligingsmaatregelen te koppelen. Dit Security Management Systeem kent geen limiet in aantal systemen, gebruikers, locaties, camera’s, hardware en opslagmedia. Uw volledige beveiliging geïntegreerd in 1 systeem.

Door voortdurend door ontwikkelen van het pakket, beschikt u altijd over de laatste technologie.

Voor meer informatie bel 0487 572127 of mail ons op info@camstrum.nl of neem een kijkje voor de nieuwste producten op de website

Bedrijvengids Geplaatst door
Camstrum

Camstrum

Voorneseweg 8, 6624 KR  Heerewaarden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.