BTicino Classe 300

BTicino Classe 300: de handsfree binnenpost met 7” touchscreen. Betaalbare topklasse!

Geplaatst door: Legrand Nederland B.V.

BTicino Classe 300

De nieuwe deurintercom van BTicino combineert design met gebruiksgemak en uitgebreide mogelijkheden. Het bedienen van alle functies gebeurt bij de Classe 300 op een eenvoudige en intuïtieve manier, dankzij de elegante Graphical User Interface, speciaal op maat van de gebruiker.

Kies uw eigen stijl

De ‘opvallend discrete’ Classe 300 bestaat in de kleuren wit of antraciet en is slechts 22,5 mm dun. Er kan gekozen worden voor een muur- of tafelmodel.

Dankzij de 2-draadstechnologie kan de Classe 300 van BTicino perfect gebruikt worden voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Oudere toestellen met hoorn kunnen moeiteloos vervangen worden.

Uitgebreide mogelijkheden Classe 300

De 4 basisfuncties zijn direct bedienbaar via aanraaktoetsen met reliëf: herkenbaar en gebruiksvriendelijk. De overige mogelijkheden zijn bereikbaar via het intuïtieve touchscreen.

Meer dan een gewone intercom

Er kan een gesproken of geschreven bericht achter gelaten worden voor medebewoners of bezoekers. Er bestaat tevens een witte variant met geheugenfunctie die alle oproepen registreert zodat u achteraf kunt bekijken wie er aan de deur stond.

Kits

Voor zowel de basis- als de geheugenfunctie bestaat een kit. Met daarin het deurstation, de monitor en de voeding, is dit de volledige oplossing voor één woning.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.bticino.nl/classe-300.

Bedrijvengids Geplaatst door
Legrand Nederland B.V.

Legrand Nederland B.V.

van Salmstraat 76, 5281 RS  BOXTEL

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.