Fermax DUOX intercom

DUOX intercom systeem van Fermax. Hét volledige, digitale, 2-draads intercomsysteem van Fermax. - hoog prestatieniveau - installatiegemak - gebruikersgemak.

Geplaatst door: Monacor Nederland BV

Fermax DUOX digitaal intercom systeem

DUOX. Hét volledige, digitale, 2-draads intercomsysteem van Fermax. Met behulp van slechts 2 niet-gepolariseerde draden worden de onderlinge modulen met elkaar verbonden en verloopt zowel de audio als video verbinding geheel digitaal.


Het digitale intercomsysteem van FERMAX dat alle verwachtingen overtreft! Als 's werelds eerste volledig digitaal intercom systeem, vertegenwoordigt FERMAX met DUOX een innovatieve vooruitgang op het gebied van audio en video intercom. De kracht van digitale communicatie. DUOX zet een hoger prestatieniveau neer in combinatie met installatiegemak en kostenbesparing op installatietijd. Stap in de toekomst en maak gebruik van die kracht.
DUOX, Het nieuwe tweedraads digitale intercomsysteem van Fermax.

Fermax DUOX in beeld

Bedrijvengids Geplaatst door
Monacor Nederland BV

Monacor Nederland BV

Transportcentrum 3, 5835 CT  Beugen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.