..........
shadow_fix

Fermax DUOX intercom

DUOX intercom systeem van Fermax. Hét volledige, digitale, 2-draads intercomsysteem van Fermax. - hoog prestatieniveau - installatiegemak - gebruikersgemak.

Fermax DUOX digitaal intercom systeem

DUOX. Hét volledige, digitale, 2-draads intercomsysteem van Fermax. Met behulp van slechts 2 niet-gepolariseerde draden worden de onderlinge modulen met elkaar verbonden en verloopt zowel de audio als video verbinding geheel digitaal.


Het digitale intercomsysteem van FERMAX dat alle verwachtingen overtreft! Als 's werelds eerste volledig digitaal intercom systeem, vertegenwoordigt FERMAX met DUOX een innovatieve vooruitgang op het gebied van audio en video intercom. De kracht van digitale communicatie. DUOX zet een hoger prestatieniveau neer in combinatie met installatiegemak en kostenbesparing op installatietijd. Stap in de toekomst en maak gebruik van die kracht.
DUOX, Het nieuwe tweedraads digitale intercomsysteem van Fermax.

Fermax DUOX in beeld

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Deurbel.nl: video-intercom voor appartement

  entree

  Op je smartphone, waar ook ter wereld, zien wie er thuis aanbelt, met de bezoeker praten en de deur open doen? Het kan met de video-intercom van Deurbel.nl.

 • Veiligheid voor alles

  entree

  Veiligheid in en om het appartementencomplex, daar kan de VvE op een aantal manieren aan bijdragen. Enkele wenken voor optimale veiligheid.

 • Entree appartementencomplex

  entree

  De entree van een appartementencomplex dient vaak als visitekaartje van het gebouw en is dus meer dan alleen een passeerstation voor de bewoners. Een eerste indruk bepaalt vaak al het beeld dat men van een appartementencomplex heeft.

 • Langer woonplezier door meer woongemak

  bouwtechniek

  Onze levensverwachting is aanzienlijk toegenomen, we worden steeds ouder. Op zich een fijn gegeven, de uitdaging is echter dat de regering verwacht dat we zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.

 • Connex Telecom introduceert design-deurcommunicatiesysteem

  entree

  Met de Serie 50 van Telecom Behnke introduceert Connex Telecom te Capelle a/d IJssel een nieuw design-deurcommunicatiesysteem. De exclusieve serie is modulair van opbouw en leverbaar in analoge en IP-uitvoering.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam