iLOFT Video Huisstation

De handsfree iLOFT is een compact en slank vormgegeven huisstation met een transparante cover. Als iLOFT Pure leverbaar zonder cover.

Geplaatst door: Fermax

De handsfree iLOFT is een compact en slank vormgegeven huisstation met een transparante cover van helder polycarbonaat. Het TFT 3,5″ kleurendisplay biedt briljante beeldkwaliteit. Kleuren, contrast en helderheid zijn instelbaar.

Er kunnen vier verschillende oproepsignalen worden ingesteld; het volume is in stappen regelbaar. Alle instellingen zijn OSD menugestuurd. Het station heeft naast de deuropenertoets twee extra functietoetsen voor aansturing van extra functionaliteiten. Verder is er signaalonderscheiding tussen de oproep vanaf de eigen voordeur en vanaf het deurstation bij de hoofdentree.

Standaard aanwezig zijn de ‘automatische deuropen’ functie en de functie ‘niet-storen’. Het station is leverbaar in opbouw en inbouw. Decoratieve covers in de kleuren goud, zwart en zilver zijn als optie leverbaar.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fermax

Fermax

Hofstraat 2, 6581 KX  Malden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.