..........
shadow_fix

Intercom met smartphone

Elke bewoner van een appartementsgebouw blijft bereikbaar via de binnenpost Classe 300 X13E van BTicino. Hij ontvangt alle oproepen op zijn smartphone.

Deurcommunictie via uw smartphone

Vanaf nu blijft elke bewoner van een appartementsgebouw bereikbaar via de nieuwe binnenpost Classe 300 X13E van BTicino.

Waar hij zich ook bevindt, hij ontvangt alle oproepen van het deurstation op zijn smartphone dankzij onze intuïtieve app "Door Entry". Download hem gratis op Google Play of App Store.

BTicino heeft de oplossing!

De nieuwe BTicino Classe 300 X13E binnenpost van Legrand Nederland haalt het beste uit de combinatie van het vertrouwde BTicino 2-draadssysteem en de koppeling naar smartphone via Wi-Fi en het 3G/4G-netwerk. De met een IF-design award 2016 bekroonde Classe 300 X13E biedt de gebruiker betaalbare topklasse en koppelt design en esthetiek aan ruime online gebruiksmogelijkheden.

Steeds in contact met de woning

Via de speciale app kun je heel eenvoudig zien wie voor de deur staat, ook als je niet thuis bent. De intercom wordt, net als bij een standaard binnenpost, rechtstreeks aangesloten op het bekende en gemakkelijk te installeren 2-draadssysteem. Deze oplossing kan zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten gebruikt worden. De configuratie gebeurt op basis van verbinding met de standaard internet-router in de woning.

De voordelen op een rij:

- De oproep kan overal ter wereld worden beantwoord.
- Met de smartphone kan de binnenpost worden opgeroepen.
- Op afstand de voortuin/ portiek bekijken met de smartphone.
- De tuinverlichting en sproeiers van afstand activeren.
- Geen specifieke IP kennis nodig voor het configureren van het toestel.
- De nieuwe Classe 300 X13E is opvallend discreet. De handsfree binnenposten zijn uitgerust met een 7” LCD touchscreen en hebben een heel dun profiel van slechts 22,5 mm.

Ruim aanbod

De Classe 300 smart binnenposten zijn leverbaar in wit en antraciet. Ze zijn geschikt voor montage aan de muur of als tafelmodel.. Daarnaast is Classe 300 ook als kitversie verkrijgbaar, inclusief voeding, binnen- en buitenpost. De nieuwe Classe 300 X13E kan moeiteloos oudere binnenposten met hoorn vervangen. Hierdoor kan men een bestaande BTicino 2-draadssysteem gemakkelijk omzetten naar een met Android of IOS smartphone extern te bedienen oplossing. Wel zo gemakkelijk!

Kijk voor meer informatie op www.bticino.nl

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Legrand Nederland B.V.

www.legrand.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam