LOFT Video Huisstation

LOFT is een ergonomische ontworpen video huisstation met een 3,5" display. Een magneet zorgt voor veilig ophangen van de hoorn.

Geplaatst door: Fermax

Dit ergonomisch ontworpen video huisstation biedt goede beeldkwaliteit met een 3,5″TFT display. Het station is leverbaar met kleurenmonitor of zwart/witmonitor. Kleuren, contrast en helderheid zijn instelbaar. Er kunnen twee verschillende oproepsignalen ingesteld worden waarvan het volume in twee stappen regelbaar is (vol volume, half volume, huisstation uit).

Het station heeft naast de deuropenertoets twee extra functietoetsen en een toets om zelf de camera te activeren. Verder is er onderscheid in het type belsignaal afkomstig van de hoofdentree of van de eigen voordeur. Een magneet zorgt voor veilig ophangen van de hoorn.

Het station is voorzien van een ultravioletbeschermingslaag tegen verkleuren en geschikt voor opbouwmontage. Voor plaatsing op een bureau of tafel is een bureauconsole verkrijgbaar. Afmetingen (hxbxd): 220 mm x 203 mm x 60 mm

Bedrijvengids Geplaatst door
Fermax

Fermax

Hofstraat 2, 6581 KX  Malden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.