Mini video-deurintercom

Mini, een compacte video-deurintercom monitor met een minimalistisch design en eenvoudige touch-technologie bediening. Verkrijgbaar met hoorn of handsfree

Geplaatst door: Comelit Nederland BV

Mini deurintercom monitor met hoorn of handsfree

Mini is de nieuwe basis kleurenmonitor van Comelit.

Mini is ultraplat, de strakke lijnen en chromatiek – een combinatie van het heldere wit van de monitor – zorgen er voor dat dit model kan integreren in elke architectonische stijl en exclusiviteit uitstraalt.  Ontwikkeld en getest voor optimaal gebruikersgemak, speciaal voor ouderen. De Sensitive Touch technologie met akoestische feedback maakt de bediening betrouwbaar en ongevoelig voor slijtage.

De deuropen-toets knippert na een oproep en als de oproeptoon wordt uitgeschakeld, licht deze toets rood op waarmee bedienfouten zo goed als uitgesloten zijn. Voor plaatsing in renovatieprojecten is een standaard achterplaat beschikbaar met plakstrips voor eenvoudige montage.

De Mini monitor met hoorn is voor projecten ook verkrijbaar met zwart/wit monitor.

Meer informatie: www.comelit.nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Comelit Nederland BV

Comelit Nederland BV

Buitendijks 1, 3356 LX  PAPENDRECHT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.