Pakketkasten

Pakketkasten zijn verkrijgbaar voor iedereen, onze kasten zijn digitaal bediend en zijn volledig veilig, enkel de ontvanger kan pakket ophalen.

Geplaatst door: Ecolop plus

Pakketkasten, voor elke flat of appartement

Mensen ontvangen vaker pakketten dan post. Er is veel gedigitaliseerd maar de pakketbezorging zal nooit gedigitaliseerd kunnen worden. Mensen moeten thuis blijven voor pakketten of medicijn leveringen terwijl men juist vrijheid wenst en niet thuis wil blijven. ThuisBoks levert hoog kwalitatieve pakketkasten met hun slimme oplossing. De pakketbezorger of apotheek kan altijd leveren in de pakketkast. Zodra er een pakket voor u is afgeleverd ontvangt u een mail met daarin een unieke code waarmee u uw pakket kunt oppikken in uw eigen pakketkast. Lekker gemakkelijk in uw eigen omgeving. Geïnteresseerd, kijk ook eens op www.thuiwww.thuisboks.nl of bel met 085-0150044 voor een persoonlijk onderhoud/uitleg van de mogelijkheden. U kunt ook terecht bij ecolop plus voor informatie hierover op tel. 0165 - 541 949. Pakketkasten zorgen dat uw pakket netjes thuis bezorgd wordt maar in de tijd tussen afleveren en ophalen veilig bewaard wordt.

Bedrijvengids Geplaatst door
Ecolop plus

Ecolop plus

Argon 15, 4751 XC  Oud Gastel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.