..........
shadow_fix

Pakketkasten

Pakketkasten zijn verkrijgbaar voor iedereen, onze kasten zijn digitaal bediend en zijn volledig veilig, enkel de ontvanger kan pakket ophalen.

Pakketkasten, voor elke flat of appartement

Mensen ontvangen vaker pakketten dan post. Er is veel gedigitaliseerd maar de pakketbezorging zal nooit gedigitaliseerd kunnen worden. Mensen moeten thuis blijven voor pakketten of medicijn leveringen terwijl men juist vrijheid wenst en niet thuis wil blijven. ThuisBoks levert hoog kwalitatieve pakketkasten met hun slimme oplossing. De pakketbezorger of apotheek kan altijd leveren in de pakketkast. Zodra er een pakket voor u is afgeleverd ontvangt u een mail met daarin een unieke code waarmee u uw pakket kunt oppikken in uw eigen pakketkast. Lekker gemakkelijk in uw eigen omgeving. Geïnteresseerd, kijk ook eens op www.thuiwww.thuisboks.nl of bel met 085-0150044 voor een persoonlijk onderhoud/uitleg van de mogelijkheden. U kunt ook terecht bij ecolop plus voor informatie hierover op tel. 0165 - 541 949. Pakketkasten zorgen dat uw pakket netjes thuis bezorgd wordt maar in de tijd tussen afleveren en ophalen veilig bewaard wordt.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
  • Een pakketje voor de buren

    entree

    Triiiiiiiiiing… de postbezorger. Met een pakketje voor de buren. Er zijn buren die dit prima vinden, anderen balen ervan. Gelukkig zijn er inmiddels verschillende alternatieven voor het bezorgen van je pakketje, zonder dat de buren daar wat van merken!

  • Alles uit je alles-in-1-pakket halen

    internet-telefonie

    Inmiddels kunnen de meeste huishoudens er niet meer omheen: het voordelige alles-in-1-pakket.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam