Skyline Deurstations

De Skyline serie biedt eersteklas modulair op te bouwen deurstations om meerdere functies te integreren: informatie, communicatie en toegangscontrole.

Geplaatst door: Fermax

Skyline

Skyline deurstations worden opgebouwd uit diverse modules. De gekozen onderdelen kunnen naar eigen inzicht en voorkeur in een frame (leverbaar in 8 verschillende hoogtes) worden geplaatst.

De onderdelen variëren van camera-/spreek-/luistermodules, (digitale) beldrukkermodules, infomodules (voor straatnaam of bedrijfslogo), blindplaten voor eventuele latere uitbreiding tot modules voor toegangscontrole zoals codemodules, proximity kaartlezers en bluetooth of vingerafdruklezers.

De kleurencamera geeft een scherp beeld, is mechanisch verstelbaar en voorzien van uitschakelbare witte LED verlichting ter ondersteuning van het camerabeeld. Deze deurstations zijn zowel geschikt voor inbouw als opbouw.

Door de modulaire opbouw zijn Skyline deurstations niet alleen geschikt voor bewonerscomplexen maar ook voor bijvoorbeeld kantoor- of bedrijfsverzamelgebouwen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fermax

Fermax

Hofstraat 2, 6581 KX  Malden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.