Vereniging van Eigenaren

Voor uw eigen veiligheid is onderhoud aan installaties en leidingen in huis noodzakelijk. In een appartementencomplex is een Vereniging van Eigenaren (V.v.E

Verenigingen van Eigenaren

Voor uw eigen veiligheid is onderhoud aan installaties en leidingen in huis noodzakelijk. In een appartementencomplex is een Vereniging van Eigenaren (V.v.E) vaak verantwoordelijk voor onderhoud. Een aantal voorbeelden van veelvoorkomend onderhoud waar wij u bij kunnen helpen zijn:

  • intercom-installaties bij portiek/voordeur *;
  • algemene elektrische installatie (zoals het onderhoud van verlichting en noodverlichting);
  • deurcommunicatie systemen (installatie en storingen)*


Wij kunnen u ook helpen bij het verduurzamen van een appartementencomplex. Denk bijvoorbeeld aan een energie-bespaarplan waarin wij voor u uitrekenen wat de terugverdientijd is van de ingebruikname van bijvoorbeeld LED verlichting.

*De meest voorkomende deursystemen zijn Gira, Golmar, Urmet, Siedle (maar wij kunnen ook storingen oplossen die optreden bij andere merken).

Bedrijvengids Geplaatst door
Segers-Pistorius - Elektrotechniek

Segers-Pistorius - Elektrotechniek

Hoefpad 19, 5084 GG  Biest-Houtakker

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.