Video-deurintercom

Video-deurintercom en eenvoudige huisautomatisering in een exclusief design. Icoon van stijl en technologie.

Geplaatst door: Comelit Nederland BV

Video-deurintercom monitor met huisautomatiseringsscherm

Onder de naam ‘Icona’ introduceert Comelit twee producten: de Icona handsfree video-deurintercom monitor en de Icona Manager, een bedieningsscherm voor huisautomatisering. De kracht van de Icona zit dus in de eenvoud van de uitvoering. De Icona monitor is voorzien van een duidelijk bediening met logische pictogrammen. Ze vereenvoudigen voor ouderen het gebruik, terwijl het Italiaanse design is behouden. 

Met een tot op de millimeter uitgewerkte eenvoudige vorm - die complexe technologie bevat - leveren deze producten de essentie. Hierdoor past de Icona bij elk archtectionisch ontwerp en elke inrichting. De Icona heeft een glanzend, transparant en krasbestendig oppervlak van polycarbonaat en de randen zijn afgewerkt met mat, geborsteld staal. Het model is verkrijgbaar als inbouw- en opbouwmodel en met bureausteun. De Icona en de Icona Manager zijn uitgerust met sensitive touch technologie en wit verlichte toetsen. De Icona Manager beschikt bovendien over een 4,3 inch breed capacitief touchscreen (zoals bij een moderne smartphone).

De audiotoets en de deurslotbediening van de Icona zijn altijd zichtbaar. Alle extra functies zijn verborgen, waardoor het uitgesloten is dat de monitor per ongeluk wordt geactiveerd. Extra functietoetsen - beeldgeheugen of inschakeling van de camera om naar buiten te kijken - kunnen met een ‘veeg-beweging’ (swipen) zichtbaar worden gemaakt.

Uit onderzoek van Comelit in verschillende landen blijkt dat niet alleen ouderen maar juist ook jongere gebruikers touch-technologie direct ‘adopteren’ en er geen verdere uitleg meer noodzakelijk is. Bij renovatie is dit een belangrijk voordeel, omdat bewoners vaak problemen hebben met aanpassingen naar een nieuw systeem.

De Icona Manager is geschikt voor het beheer van het huisautomatiseringssysteem SimpleHome en het inbraaksysteem SimpleSafe. Het model bevat een geïntegreerde temperatuursensor en biedt naast video-deurintercom onder andere de mogelijkheid om de bediening van rolluiken, de tuinberegening, het energieverbuik en  de weergave van camera’s te regelen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Comelit Nederland BV

Comelit Nederland BV

Buitendijks 1, 3356 LX  PAPENDRECHT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.