10 inch touchscreen

Nieuw van BTicino: 10 inch touchscreen met swipe-functie.

Geplaatst door: Legrand Nederland B.V.

10 inch touchscreen BTicino

Je woning controleren wordt een geheel nieuwe ervaring met het prachtige nieuwe 10” touchscreen van BTicino. Een mooi ontwerp met een nieuw ergonomisch design in witte en zwarte uitvoering. Mooi afgewerkt tot in de puntjes en eenvoudig te installeren op de wand.

Dankzij de nieuwe grafische gebruikersinterface kun je je woning eenvoudig en intuïtief beheren. Wijzig de achtergrondfoto, bekijk het schematisch overzicht van je woning en gebruik de swipe functie om gemakkelijk te navigeren tussen de verschillende mogelijkheden. De verschillende scenario’s zijn eenvoudig aan te passen, zodat je dit volledig af kunt stemmen op je leefwijze.

Door de USB-poort en SD-kaartlezer is het eenvoudiger dan ooit om multimedia te beheren. Luister naar je favoriete muziek en bekijk je zelfgemaakte foto's. Bovendien ben je altijd up-to-date door de internettoegang. Alles is natuurlijk op afstand te bedienen.

My Home domotica systeem

Het complete My Home domotica systeem is te beheren met integratie van alle functies. Het nieuwe 10 inch touchscreen combineert de functies voor alle domotica functies met fysieke knoppen voor de intercom:
- Spreek/ luister verbinding,
- Deur openen,
- Zelfoproep,
- Beeld wisselen tussen diverse camera’s,
- Web links (RSS, webcam, IP radio, etc.),
- Scenario’s,
- Klimaatbeheersing en
- Energieverbruik beheren.

Het was nog nooit zo gemakkelijk om je woning af te stemmen op je leefwijze!

Bedrijvengids Geplaatst door
Legrand Nederland B.V.

Legrand Nederland B.V.

van Salmstraat 76, 5281 RS  BOXTEL

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.