Aperio: draadloos toegang regelen

De toegangstechnologie van Aperio met het Immotix Smart Building Platform

Aperio en Immotix - een sterke combi

ASSA ABLOY’s intelligente technologie maakt het mogelijk om niet bekabelde deuren met mechanische sloten voordelig te integreren in het Immotix Smart Building toegangscontrolesysteem.

Toegangscontrole
Met Aperio & Immotix upgrade u uw toegangscontrolesysteem naar een vernieuwd en energiebesparend techniek. Met Aperio kunnen al uw deuren draadloos worden gekoppeld aan een nieuw of bestaand toegangssysteem. De draadloze sloten zijn snel te installeren en dringen de onderhoudskosten terug door de twéé jaar lange batterij duur. De deuren worden verder niet aangepast, bekabeld en hebben geen sleutels meer nodig.

Sleutelverlies
Door sleutelverlies ontstaan er beveiligingsrisico’s. Bijvoorbeeld dat gemeenschappelijke ruimtes of trappenhuizen kwetsbaar worden voor inbraak en diefstal. Daarnaast wordt er na enige tijd vaak een nieuw slot geplaatst om inbraak risico’s te verkleinen. Met dit systeem lost u het probleem met sleutelverlies definitief op. Door bestaande kaarten te gebruiken kan u door elke deur met één pas. Het Immotix systeem geeft de passen toegang tot bepaalde deuren, ook al liggen deze op verschillende verdiepingen. Passen kunnen met één druk op de knop worden geblokkeerd en/of non-actief worden gemaakt. Met het Immotix systeem heeft u dus online controle over alle deuren én pasjes.

 

Bel ons gerust op 020 4630290, of ga direct naar de Immotix website

Extra deuren aan uw bestaande toegangscontrolesysteem

Extra deuren aan uw bestaande toegangscontrolesysteem

  • U wilt geen bekabeling naar deuren installeren
  • U hebt behoefte aan een simpele, voordelige installatie
  • U wilt de bestaande ID-toegangsdragers en software blijven gebruiken
  • U wilt geen gebruik meer maken van mechanische sleutels
  • U wilt online en offline controle over uw deuren hebben

Draadloze Immotix & Aperio slottechnologie is exact wat u zoekt!

Met de Immotix software helpt Aperio™ u bij de verbetering van uw beveiliging en gebruiksgemak tegen de beste prijs.

Aperio™, draadloze slottechnologie voor nieuwe en bestaande toegangscontrolesystemen, online. Ontwikkeld door ASSA ABLOY, de wereldleider in deuroplossingen
Immotix is een toegangscontrole, registratie en beheersysteem dat alle dagelijkse én geavanceerde toegangsactiviteiten regelt van uw bestaande/reeds aanwezige toegangssysteem.

Met een gebruiksvriendelijk dashboard toont Immotix wie toegang heeft tot welke deur in het gebouw. U beheert het gebruik van ruimtes, verdiepingen en de autorisaties. Daarnaast kunt u verdiepingen of bepaalde ruimtes toegankelijk maken voor een besloten groep. Immotix maakt uw gebouw slim.

Immotix heeft zich de afgelopen 7 jaar gespecialiseerd in software ontwikkeling voor gebouwautomatisering. Met het Immotix Smart Building platform wordt uw gebouw duurzamer, veiliger én toegankelijker. Immotix koppelt met de reeds aanwezige systemen en geeft inzicht in het gebruik. U bespaart daardoor kosten, verhoogt uw gebruiksgemak en de veiligheid.

Bel ons gerust op 020 4630290, of ga naar de Immotix website.

Bedrijvengids Geplaatst door
Immotix Smart Building Solutions

Immotix Smart Building Solutions

Vlierweg 24, 1032 LG  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.