Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Domotica

01 februari 2018
S4H-inbraakbeveiliging is sterk in alarmsystemen en camerabeveiliging, gebaseerd op de nieuwste digitale technologie.
LEES VERDER

Domotica

S4H-inbraakbeveiliging is sterk in alarmsystemen en camerabeveiliging, gebaseerd op de nieuwste digitale technologie. Daar hoort ook domotica bij: digitale automatisering van uw huis of bedrijf.

Domotica en veiligheid

Domotica is een breed begrip dat staat voor het aansturen van elektrische apparaten in uw huis of bedrijf door informatica en elektronica. De praktische toepassingen van domotica zorgen voor een verhoging van gemak, comfort en veiligheid in uw huis of bedrijf. Ook kunt u energie besparen doordat u met één druk op de knop al uw lampen, radio en tv kunt uitzetten. Of vast koffiezetten terwijl u onderweg bent naar huis.

Veiligheid is heel belangrijk, zeker in huis en op het bedrijf. Domotica helpt u daarbij. Bijvoorbeeld als u twijfelt of u alle deuren wel op slot heeft gedaan. U ligt al lekker in bed, maar u weet het niet zeker. U checkt het op uw smartphone en zo nee: met één druk op de knop kunt u alle deuren en sloten vergrendelen. Thuis of – op afstand – bij uw bedrijf.

Domotica en S4H-inbraakbeveiliging

Domotica is een groeiende drijfveer van ons bedrijf. Het is innovatief en vernieuwend. We hebben inmiddels veel ervaring opgebouwd in het vereenvoudigen van alledaagse dingen in huizen en bedrijven. S4H-inbraakbeveiligng mag zich inmiddels specialist in domotica noemen. Deskundig en betrouwbaar. En daar zijn we heel trots op!

Domotica toegepast bij u thuis of in uw bedrijf

Domotica verhoogt het leef- en werkcomfort in uw woning of bedrijf. Het draagt op efficiënte wijze bij aan veilig wonen en werken. Bij domotica draait het niet alleen om integratie van techniek (verwarmen, ventileren of verlichten) maar ook om de integratie van diensten en service van buitenaf naar de woning of bedrijfsruimte (internet, alarmeren, telefoneren, televisiekijken).

Met domotica kunt u bijvoorbeeld:

  • Automatisch lichtplannen en -kleuren schakelen als u op vakantie bent;
  • Een energiebesparing realiseren tot ruim 25%;
  • Het inbraakalarm, cctv en verwarming bedienen met uw mobiele telefoon of tablet;
  • Automatisch de tuin sproeien en grasmaaien;
  • Automatisch stofzuigen;
  • ‘s Avonds het licht aan of uit doen op de gang, in garage of tuin.

Wij werken alleen met de meest gerenommeerde merken:

  • Knx
  • Fibaro
  • Savant

S4H-inbraakbeveiliging is een VEB-Erkend beveiligingsbedrijf

Waarom kiezen voor een VEB-Erkend beveiligingsbedrijf? Omdat u kiest voor veiligheid via de vakman!
Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen? Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Klanten beoordelen S4H-inbraakbeveiliging gemiddeld met een 9,2

Vraag nu een beveiligingsscan aan via S4H-inbraakbeveiliging.nl/beveiligingsscan. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van domotica voor uw woning of bedrijfspand.

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

S4H-Inbraakbeveiliging
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES