Sfera buitenpost

Sfera: innovatieve buitenpost van BTicino.

Geplaatst door: Legrand Nederland B.V.

Sfera buitenpost

BTicino blaast het assortiment buitenposten nieuw leven in en presenteert met Sfera New een serie buitenposten die synoniem staat voor elegantie, gebruiksgemak, kwaliteit en veiligheid. Hierbij is esthetiek één van de onmiskenbare troeven van de nieuwe Sfera buitenposten. Ze hebben een elegant en stijlvol design, heldere lijnen en zorgvuldig geselecteerde materialen. Met perfecte uitlijning van de modules van de intercom en veel keuzevrijheid in de afwerking door de onbeperkte combinaties en kleuren die naadloos aansluiten bij elk exterieur. All Metal voor een aluminiumlook, All White voor fris wit en All Street voor antraciet. De dikte buiten de muur is slechts 15 mm. Bij je prachtige woning hoort toch ook een afwerking tot in de details?

De nieuwe Sfera buitenposten kenmerken zich door:

De nieuwe Sfera buitenposten kenmerken zich daarnaast door:
- Zicht in het donker. De zeer geavanceerde videofunctie, met een dag/nachtcamera, die dankzij de infrarode led en filter ook bij beperkte lichtomstandigheden een optimale zichtbaarheid garandeert.
- Zichtbaarheid van de omgeving. De breedhoeklens van de camera, met een verticaal bereik van 96° en een horizontaal bereik van maar liefst 135°, voor een ruim, duidelijk beeld.
- Flexibiliteit in combinaties. Op het gebied van toegangscontrole heeft de gebruiker de keuze uit een badgelezer, gecodeerd toetsenbord of biometrische lezer van digitale vingerafdrukken. Elk van deze drie mogelijkheden past perfect in het geheel van de intercom en is eenvoudig te programmeren en gebruiken.
- Levensloopbestendig wonen. De nieuwe Sfera intercom biedt, dankzij het vertrouwde BTicino Design for All concept, ook maximaal gebruikscomfort voor gebruikers met auditieve of visuele beperkingen. Nieuw op dit gebied is de teleloopfunctie voor buitenposten; een module die ervoor zorgt dat mensen met een hoorapparaat alle auditieve signalen opvangen vanuit de intercom.

Met behoud van de strakke vormgeving is er ook gedacht aan installatie in vandalismegevoelige omgevingen. BTicino ontwikkelde Sfera Robur, een intercom met alle pluspunten van de Sfera New, maar met een hoge slagvastheid conform IK 10. Bekijk de animatie op het YouTube kanaal van Legrand Nederland of ga naar de website voor meer informatie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Legrand Nederland B.V.

Legrand Nederland B.V.

van Salmstraat 76, 5281 RS  BOXTEL

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.