Vingerprint deurintercom

Sfera New buitenpost van BTicino heeft nu ook een vingerprintlezer als toegangscontrole. Deurcommunicatie zorgt voor comfort en veiligheid. Mooie intercoms.

Geplaatst door: Legrand Nederland B.V.

Sfera New van BTicino nu uit te breiden met vingerprintlezer

Toegangscontrole en deurcommunicatie gaan hand in hand. BTicino lanceerde in 2013 een nieuwe serie buitenposten, Sfera New genaamd. Dankzij het unieke modulair concept kan men vanuit 12 functionele modules elk type buitenpost samenstellen. Dit gaat van de oplossing voor een ééngezinswoning tot grote appartementsgebouwen.

Er bestond reeds de mogelijkheid om een toetsenbord of badgelezer toe te voegen in de buitenpost en nu kan er ook de vingerprintlezer van de Oostenrijkse firma Ekey gebruikt worden. De esthetische integratie van de Ekey fingerprint in de buitenpost zorgt voor een strak en functioneel geheel. In het toestel kunnen 99 verschillende gebruikers geprogrammeerd worden, waarbij elke gebruiker 10 vingers kan opslaan. Ook een combinatie van verschillende vingerprintlezers in één installatie is mogelijk. Sfera New: oneindige mogelijkheden! Lees meer.

www.BTicino.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Legrand Nederland B.V.

Legrand Nederland B.V.

van Salmstraat 76, 5281 RS  BOXTEL

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.