Combi50 renovatiesysteem

Perfect geschikt voor renovaties. Elektra kan gemakkelijk opgenomen worden in de vloer met dit flexibele systeem. Een sleufsparing van 30cm is al voldoende!

Geplaatst door: Hurkmans Plaatwerk BV

Uitermate weinig hak- en breekwerk benodigd!

Heeft u altijd al gezocht naar een vloergootsysteem voor renovaties? Dan hebben we nu de oplossing voor u! Binnen het COMBI50 renovatiesysteem kunnen goot- en buisinvoer gecombineerd worden bij een minimale inbouwdiepte van slechts 50 millimeter. Een doorbraak in renovatietechniek!

Het ondiepe karakter van het systeem zorgt voor een aanzienlijke bouwtijdverkorting. Het breekwerk levert niet meer zoveel tijdverlies op dan voorheen. Daarnaast houdt HPL tijdens de productie ten allen tijden rekening met duurzame eigenschappen van de producten. Hierdoor bent u verzekerd van recyclebare, milieuvriendelijke en tevens brandveilige producten.

Het complete systeem bestaat uit een vloergoot van 18 millimeter en een trekdoos van 50 millimeter. Daarnaast zijn bijpassende koppelbeugels, stijgstukken en eindstukken te verkrijgen. De trekdoos is in alle mogelijke uitvoeringen leverbaar. Hierbij kunt u van alle zijden afzonderlijk bepalen of u kiest voor buis- of gootinvoer. Daarnaast kan deze trekdoos voorzien worden van GST18 contactpunten en een datacompartiment. Zo kan de trekdoos ook als vloerdoos functioneren! Verder zijn onze standaard instort vloerdozen (32 of 50 mm) te integreren binnen het systeem. Deze kunnen door middel van buisinvoer bereikt worden.

De trekdoos is af te dichten met een blinddeksel, onze kunststof klapdeksel of de RVS klapdeksel. U bent hiermee verzekerd van een perfecte vloerafwerking!

Bedrijvengids Geplaatst door
Hurkmans Plaatwerk BV

Hurkmans Plaatwerk BV

Trentstraat 22, 5741 ST  Beek en Donk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.