Powerbox150 vloerdoos

De HPL Powerbox kan voorzien worden van 1, 2 of 3 stroompunten, netwerkpunten en/of AV-punten en is daarmee een compacte oplossing voor uw ruimte.

Geplaatst door: Hurkmans Plaatwerk BV

Heeft u weleens gedacht aan stopcontacten in de vloer?

Bijna alle woonhuizen en appartementencomplexen in Nederland zijn voorzien van de bekende wandcontactdozen. Hierbij wordt in bijna alle gevallen een soortgelijke infrastructuur gehanteerd, waarbij op enkele plekken in de woning een aansluitpunt wordt gerealiseerd. Dit betekent tevens dat deze stopcontacten altijd zichtbaar zijn, ook bij de punten die nauwelijks gebruikt worden of een vaste gebruikerstoepassing hebben. Dit is op te lossen door het gebruik van vloerdozen, waarbij de HPL Powerbox een perfecte uitkomst biedt.

Optisch één geheel, uitgebreide invulmogelijkheden
De vloerbedekking kan gewoon doorgelegd worden in de scharnierende deksel van het product. Hierdoor ziet u alleen een kleine rand van rvs in de vloer, welke optisch niet voor onrust zorgt in uw ruimte. De invulmogelijkheden van de Powerbox zijn uitgebreid, zo kunt u bijvoorbeeld (naast de stroompunten) een netwerk, coax– of hdmi aansluiting realiseren in de vloer. Deze kabels hoeven dan niet meer achter plinten weggewerkt te worden, maar kunnen gewoon in de vloer geïntegreerd worden. Zo zorgt u ervoor dat uw woning een zeer net uiterlijk behoudt!


Profiteer nu ook van extra gemak in uw woning en bekijk de brochure op onze website.
Voor installatie van de Powerbox kunt u contact opnemen met uw eigen elektrotechnisch installateur.

Bedrijvengids Geplaatst door
Hurkmans Plaatwerk BV

Hurkmans Plaatwerk BV

Trentstraat 22, 5741 ST  Beek en Donk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.