Wat kunnen wij betekenen

ALLICHT heeft in de afgelopen jaren voor veel Verenigingen van Eigenaren (V.v.E.) onderhoud aan bijna alle technische installaties uitgevoerd.

Geplaatst door: Allicht Electro Techniek

Wat kunnen wij voor uw V.v.E. betekenen?

ALLICHT heeft in de afgelopen jaren voor veel Verenigingen van Eigenaren (V.v.E.) onderhoud aan bijna alle technische installaties uitgevoerd. Dit varieert van onderhoudscontracten voor algemene verlichting en of noodverlichting en onderhouden van centrale ventilatiesystemen. Ook onze 24 uurs service en storingsdienst zetten wij in voor de verschillende V.v.E.'s. door heel Nederland.
Door onze brede kennis van techniek kunnen wij ook toegangscontrole systemen installeren. U kunt dan denken aan automatische deuren, sluitplannen, deur-videoinstallaties, camera bewaking voor bijv. garages of andere toegangen tot een gebouw

ENERGIEBESPARING:
Wij kunnen voor een V.v.E. ook een energiescan uitvoeren. Met deze scan maken wij inzichtelijk waar alle ingekochte energie naar toe gaat. We maken een zogenaamde "energiebalans" . Als u weet waar veel energie verspilt wordt kunt u zich daar op richten om een besparing door te voeren. Allicht heeft zo al voor veel V.v.E.'s geld en energie bespaard.

LAADPALEN:
Elektrisch vervoer neemt snel toe. De meeste mensen willen hun auto dan ook in de garage laden. Meestal is één laadplek met 16 Amp. geen probleem maar als er meerder oplaadpunten wenselijk zijn dan is de hoofdzekering en groepenkast niet geschikt. ALLICHT heeft hiervoor een oplossing om meerdere oplaadpunten te kunnen plaatsen in een parkeergarage.


Quickscan voor uw V.v.E.
Energiebespaaradvies:
Wij kijken als eerste naar de besparingsmogelijkheden op elektra gas, ventilatie en onderhoud.
Na ons bezoek bieden wij u een kort verslag aan van onze bevindingen.
Indien u denkt dat de energiebesparende maatregelen interessant zijn voor u dan kunnen wij verdere afspreken maken voor een eventueel offerte traject.

ALLICHT heeft menig V.v.E. geholpen om energie en dus ook kosten te besparen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Allicht Electro Techniek

Allicht Electro Techniek

Westhavenweg 58 - F, 1042 AL  AMSTERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.