Fresh-r Raamkozijn

Gezonde binnenlucht, zonder energieverspilling. Perfect te combineren met het plaatsen van driedubbel glas. Gemiddeld binnen zes jaar terugverdient.

Geplaatst door: Fresh-R

Fresh-r is als een ademend raam

Fresh-r is als een ademend raam.
Precies wat je nodig hebt bij luchtdichte gevels.

 

Gezond én comfortabel
Fresh-r meet continue luchtvochtigheid, fijnstof en CO2 en ventileert alleen als het nodig is. Zo krijgt schimmel geen kans en blijft de lucht binnen schoon, gezond. Geen tocht en minder lawaai van buiten verhoogd het comfort. 

 

Goed voor het milieu
De warmtewisselaar van Fresh-r houdt zoveel warmte binnen, dat er bijna niet meer gestookt hoeft te worden. Zelfs als het buiten vriest. Dat scheelt 1,5 ton CO2 per jaar voor een gemiddelde woning.

 

Snelle terugverdientijd
Omdat bijna alle energie die nodig is om te verwarmen bespaart wordt, en de gebruiks- en onderhoudskosten heel erg laag zijn, is Fresh-r binnen zes jaar terugverdiend, bij redelijke luchtdichtheid en isolatie.

 

Essentieel voor cognitieve prestaties
Onderzoek toont aan dat bij te slechte luchtkwaliteit, het vermogen om goede beslissingen te nemen, sterk afneemt. Fresh-r zorgt ervoor dat de lucht binnen schoon en zuurstofrijk blijft.

 

Makkelijke installatie en onderhoud
Fresh-r is makkelijk te installeren omdat geen luchttoevoerbuizen of –afvoerbuizen nodig zijn. Door het modulair ontwerp is onderhoud makkelijk zelf uit te voeren. Net als het vervangen van de fijnstoffilters.

 

Bekroonde technologie
Fresh-r is de Passive House gecertificeerd en Component Award winnaar.

  

 

Fresh-r technologie

Fine wire heat exchanger

Warmtewisselaar met koperen kern
De warmteterugwinning in de Fresh-r gaat via koper, dat 1000 maal beter warmte dan kunststof geleidt, wat resulteert in een thermisch rendement van 87% bij 80 m3 / uur.

 

Werkt onder 0º
De Fresh-r blijft als enig verkrijgbare WTW-ventilator ook met maximale efficiëntie warmte terugwinnen als het vriest. 

 

Vraaggestuurde ventilatie
De Fresh-r ventileert alleen als het nodig is, dankzij de ingebouwde CO2-sensor. Dit kost veel minder energie dan continue ventilatie. Gemiddeld gebruikt Fresh-r slechts 6 Watt.

 

Wi-Fi verbonden
Voor real-time inzicht in de luchtkwaliteit, prestaties, software-updates en voorspellend onderhoud is Fresh-r Wi-Fi verbonden.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fresh-R

Fresh-R

Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV  Laren

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.