LED Flood EcoMax

De Opple LED Flood EcoMax is uitgerust met de nieuwste LED-technologie en nog steeds betaalbaar.

Geplaatst door: Opple Lighting

LED Flood EcoMax

De Opple LED Flood EcoMax is uitgerust met de nieuwste LED-technologie en nog steeds betaalbaar. U kunt tot wel 80% energie besparen in vergelijking met traditionele halogeenarmaturen! Door de hoge kwaliteit LEDs is de LED Flood zelfs efficiënter dan stralers met metaalhalogeenlampen én dan LED alternatieven. Zijn eigen ontworpen reflector geeft een subtiel asymmetrisch lichteffect, waardoor er minder armaturen nodig zijn.

 

De nieuwe Opple LED Flood EcoMax is een aanwinst voor de markt van betaalbare schijnwerpers. Het is vanaf de eerste schetsen ontworpen als LED-armatuur. Daarom is het beschermende gehard-glas niet voorzien van opdringerige clips maar van een naadloos-gelijmde, waterdichte behuizing. Weg met de volumineuze armaturen met grote clips en losse glasplaten, er hoeven immers geen lampen meer vervangen te worden!

 

De gegoten aluminium behuizing fungeert als een effectieve heat-sink, wat in het ontwerp is benadrukt door subtiele golfvormige koelvinnen. Samen met de verfijnde print aan de binnenzijde van het glas, maakt dit de Opple LED Flood EcoMax tot een topontwerp dat nog niet eerder op de markt verschenen is.

 

Met de Opple LED Flood EcoMax heeft u nu een bijzonder LED-product voor een eerlijke prijs, een mooi design, sealed for life en een hoge efficiency. Dit voldoet volledig aan de waarden die Opple Lighting stelt: kwalitatief uitstekende producten, tegen een scherpe concurrerende prijs. Samen met onze partners staan wij altijd klaar om u de beste service te verlenen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Opple Lighting

Opple Lighting

Materiaalweg 6, 5681 RJ  Best

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.