Tara led wandarmatuur

Zeer hoogwaardig kwaliteit led armatuur. Dit armatuur is onderhoudsvrij en heeft een garantie van 5 jaar! Laat u voorlichten over kwaliteit door Lumosec!

Geplaatst door: Lumosec

Lumosec Tara led armatuur
Het Tara led armatuur wordt vaak toegepast boven ingangen. Voor zowel renovatie als nieuwbouwprojecten is dit robuuste led armatuur het antwoord op duurzame hoogwaardige led verlichting.

Levensduur en besparing
Een unieke eigenschap van het armatuur is de mogelijkheid om eenvoudig te lichtsterkte in te stellen, hiermee heeft u nooit te veel of te weinig verlichting. Om de levensduur aanmerkelijk te verlengen en uw energiekosten enorm te verlagen is enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten, zoals bijvoorbeeld Samsung led modules. Het resultaat: een levensduur van 70.000 branduren, een hoge lichtopbrengst (lumen/watt verhouding), een goede lichtkleur en de juiste kleurweergave.

Spaarstand en noodverlichting
Om uw besparing verder te kunnen verhogen is de Tara ook verkrijgbaar met een slimme sensor (bewegingsmelder). Naast de mogelijkheid om het armatuur te schakelen van aan naar uit is het met deze slimme sensor ook mogelijk de verlichting te laten branden op bijvoorbeeld 20% en bij beweging voor een in te stellen tijd te schakelen naar 100%. Het armatuur is optioneel ook leverbaar met een noodstroompakket (noodverlichting).

Made in Holland, kwaliteit wint altijd!

Klik hier voor meer informatie op de site van Lumosec

Bedrijvengids Geplaatst door
Lumosec

Lumosec

Touwslagersweg 12 A3, 3449 HX  Woerden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.