Zonne-energie verdeler

Deze PV-Verdeler zorgt dat in een bestaande woning een zonne-energie installatie gemaakt kan worden zonder te hakken of te breken.

Geplaatst door: Legrand Nederland B.V.

Zonne-energie verdeler (PV-verdeler)

Legrand heeft een zonne-energie verdeler (PV-Verdeler) ontwikkeld. Deze PV-Verdeler zorgt dat in een bestaande woning een zonne-energie installatie gemaakt kan worden zonder te hakken of te breken. Bijkomend voordeel is dat de opbrengst van de zonnepanelen optioneel bijgehouden kan worden en de PV-omvormer uitgeschakeld kan worden.

 

 

Waarom een PV-verdeler?

PV-omvormers tot een vermogen van 2,25A mogen direct op het lichtnet aangesloten worden, bijvoorbeeld via een wandcontactdoos. Vaak zijn zonne-energie installaties echter veel groter, waardoor het aansluiten van deze installaties op een aparte eindgroep vereist is. Bij bestaande woningen zonder loze leiding naar de meterkast resulteert dit in het aanbrengen van de bekabeling via de buitenmuur of binnenshuis door het uitvoeren van hak- en breekwerk of via een opbouw leidingkanaal. Een dure en niet gewenste oplossing voor de bewoners. Voor veel consumenten is dit een reden om toch maar af te zien van een zonne-energie installatie.

 

 

Bekijk de voorwaarden en benodigdheden, klik hier.

Bedrijvengids Geplaatst door
Legrand Nederland B.V.

Legrand Nederland B.V.

van Salmstraat 76, 5281 RS  BOXTEL

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.