Corporatie liften

Astralift mocht in de regio Rotterdam 6 nieuwe liften plaatsen in drie grote woonflats van 13 etages.

Geplaatst door: Astralift

De oude liften waren aan vervanging toe en op basis van onze corporatielift hebben we deze klant op de meest voordelige manier kunnen helpen.

Een speciaal door het merkonafhankelijke Astralift ontworpen corporatie lift biedt u vele voordelen ten opzichte van een gestandaardiseerde lift. U bent niet gebonden aan een specifiek merk of fabrikant bij noodzakelijk onderhoud en vervangingen. Dit betaalt zich terug gedurende de levenscyclus van de corporatie lift. De total cost of ownership over een periode van 25 jaar is een stuk lager dan bij concurrerende liftbedrijven met een iets lagere aanschafprijs. Astralift is als grootste zelfstandige liftenbedrijf van Nederland echter de goedkoopste in de branche op het vlak van de totale aanschaf-, gebruiks-, onderhouds- en vervangingskosten. Meer informatie over onze corporatie lift vindt u hier.

De vervanging van liften in zo’n groot wooncomplex is een specialisme. We kunnen de bewoners natuurlijk niet in de kou laten staan en de liften moeten blijven functioneren. In dit geval hebben we ook een extra noodlift geplaatst om de overlast tot het minimum te beperken. Bij de montage van de liften is een noodlift belangrijk voor de veiligheid van monteurs, voortgang van het werk en zorgt voor minder overlast voor bewoners.

Tijdens het vervangen van liften zorgt Astralift er voor dat opgeleverde liften en onderdelen worden voorzien van extra bescherming. Als alle werkzaamheden zijn afgerond verwijderen we het beschermingsmateriaal zodat de lift onbeschadigd in gebruik genomen kan worden.

De wens van de eigenaar was niet alleen het vervangen van de liften, maar ook het verbeteren van de experience. De liften moeten sneller en we willen af van het “om en om” stopplaatssysteem. Deze wensen hebben we naar alle tevredenheid ingevuld.

De liftengebruikers zijn hier de grote winnaars. Er zijn namelijk voortaan twee liften per gebouw voor hen beschikbaar, waardoor bij eventuele storingen of onderhoud de overlast een stuk minder is en ze zijn sneller. Daarnaast zijn er door de beschikbaarheid van vrij verkrijgbare materialen geen belemmeringen meer om reparaties en storingen snel op te lossen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Astralift

Astralift

Prismalaan West 23, 2665 PC  Bleiswijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.