Liftmodernisering

Bent u gebouweigenaar of -beheerder en heeft u behoefte aan deskundig en onafhankelijk lift advies? Of is tijdens de laatste VVE vergadering besloten dat de

Geplaatst door: Lift Service Den Haag

Technische of uiterlijke lift modernisering door Liftservice Den Haag

Bent u gebouweigenaar of -beheerder en heeft u behoefte aan deskundig en onafhankelijk lift advies? Of is tijdens de laatste VVE vergadering besloten dat de liftinstallatie aan modernisering toe is? Win dan objectief liftadvies in bij Liftservice Den Haag. Wij zijn een modern onderhoudsbedrijf met inmiddels al meer dan 60 jaar ervaring.

Deskundig en objectief lift advies

Onze adviseurs geven u graag deskundig advies over de staat van uw lift. Wellicht is de hele installatie aan vervanging toe. Wij kunnen u dan vertellen welk nieuw type lift u dan het beste in kunt zetten. Maar vaak is het voldoende om uw lift te laten moderniseren. Naast onafhankelijk lift advies, kunt u bij ons ook terecht voor onderhoudscontracten, een 24/7 storingsdienst. Wij moderniseren zowel de technische onderdelen als de uiterlijke aankleding.

Lift interieur repareren of moderniseren

Wij vervangen de beschadigde onderdelen, zoals een gebroken spiegel in de cabine. Niet alleen voor de reparatie van beschadigingen kunt u bij ons terecht, maar ook voor specifieke aanpassingen. Bijvoorbeeld wanneer bewoners of werknemers vragen om een leuning of zitting in de liftkooi. Wij kunnen uw lift interieur ook moderniseren als het uit de tijd begint te raken. Wij maken van iets ouds weer iets moois!


Ontvangt u graag meer informatie over het renoveren van uw lift interieur, bel of e-mail ons dan gerust. Wij geven u graag nadere informatie.

Bedrijvengids Geplaatst door
Lift Service Den Haag

Lift Service Den Haag

Monsterseweg 34, 2291 PB  Wateringen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.