Liftonderhoud en Service

In verband met veiligheid en bedrijfszekerheid hebben liften onderhoud nodig. Daartoe dient op regelmatige tijden een hoeveelheid zaken te worden

Geplaatst door: Astralift

Liftonderhoud en Service

In verband met veiligheid en bedrijfszekerheid hebben liften onderhoud nodig. Daartoe dient op regelmatige tijden een hoeveelheid zaken te worden gecontroleerd en geconditioneerd. Wij beschikken over de kennis, ervaring en de mogelijkheden om dit specialistenwerk te verrichten aan al onze liften. Wanneer u een vakkundig advies of offerte wenst, neem dan even contact met ons op.

Oplossingen

In verband met veiligheid en bedrijfszekerheid hebben liften onderhoud en service nodig. Daartoe dient op regelmatige tijden de installatie op diverse punten gecontroleerd en geconditioneerd te worden. Wij beschikken over de kennis, ervaring en de mogelijkheden om dit specialistenwerk te verrichten aan alle liften. Onze monteurs hebben een vakopleiding gehad en zijn gecertificeerd. Storingsmonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor eventuele storingen.

Voor het onderhoud bieden wij drie verschillende overeenkomsten aan: Eenvoudig serviceovereenkomst, Uitgebreide service- overeenkomst en de All-in serviceovereenkomst. Elke serviceovereenkomst heeft een andere dekkingsgraad. Keuringsplichtige liften dienen om de 18 maanden gekeurd te worden door een keurende instantie. Om die keuring onafhankelijk te laten verlopen heeft Astralift geen contracten met keurende instanties. U bent vrij om te kiezen door wie u de lift laat keuren. Wel verlenen wij assistentie aan de keurende instantie die u opdracht heeft gegeven. Nadat een keuring heeft plaats gevonden zal Astralift u informeren over het plan van aanpak om de punten uit de rapportage zo efficiënt mogelijk af te handelen. Graag adviseren wij u over de verschillende service contracten en de afhandeling van eventuele keuringspunten

Bedrijvengids Geplaatst door
Astralift

Astralift

Prismalaan West 23, 2665 PC  Bleiswijk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.