..........
shadow_fix

RECO Noodliften

Dé RECO traplift is een noodlift welke op iedere rechte trap in openbare trappenhuizen geïnstalleerd kan worden.

RECO Trapliften & Noodliften

Dé RECO traplift is een noodlift welke op iedere rechte trap in openbare trappenhuizen geïnstalleerd kan worden. Ideaal als er maar voor weinig mensen tijdelijk verticaal transport nodig is. Dé goedkoopste oplossing bij liftstilstand als een tijdelijke lift geen optie is maar er toch (met spoed) een alternatief noodzakelijk is.

De RECO Traplift is de nieuwste toevoeging aan de vloot van RECO Noodiften. Het is een veilige, betrouwbare, goedkope, eenvoudige en makkelijk te gebruiken trapstoellift welke snel op iedere rechte trap tot een maximum van 7 meter geplaatst kan worden. De trapliften vullen het gat op waar een tijdelijke lift niet mogelijk is of dat een tijdelijke lift financieel niet uit kan omdat er bijvoorbeeld te weinig gebruik van gemaakt gaat worden, of maar voor een paar bewoners is.

De tijdelijke traplift is daarom ideaal om te huren voor, flats, appartementen complexen en bedrijfsruimtes, wanneer de reguliere liften tijdelijk buiten gebruik zijn. Denk voor inzetdoeleinden naast liftcalamiteiten ook aan plaatsing gedurende lift modernisatie, lift renovatie, lift stilstand, lift storing e.d.

Veilig en eenvoudig

De trapliften zijn CE gekeurd en worden volgens de NEN 81-40 geïnstalleerd. Doordat de trapliften zo simpel in gebruik zijn kunnen ze vrijwel door iedereen, zonder dure assistentie, bediend worden. Daarnaast is er voor bewoners ook geen drempel om de assistent af te roepen.

Installatie

Door de grote vloot van liften kunnen wij snel schakelen en omdat de liften weinig stroom verbruiken kunnen ze gewoon op het normale lichtnet aangesloten worden. Via een speciaal door ons ontwikkelde trapboom hoeven er niet op iedere etage stopcontacten geplaatst te worden. De trapliften zelf worden op de bestaande trappen gemonteerd, hiervoor worden er kleine gaatjes in uw trap geboord. Na demontage van de liften vullen wij de gaatjes weer met een vulmiddel. Hierdoor blijft de schade tot een minimum beperkt.

De RECO trapliften zijn te installeren op vrijwel elke rechte trap met een maximum lengte van zeven meter. De tijdelijke trapliften worden aangedreven door gelijkstroom, geleverd door accu’s, die zorgen voor een vloeiend, stabiele en veilige rijkwaliteit. De accu’s zijn onderhoudsvrij en worden automatisch opgeladen.

De voordelen hiervan zijn:

De traplift blijft werkzaam, zelfs bij stroomuitval.
Er is geen netspanning bij enig onderdeel van de lift.
De tijdelijke lift kan snel geïnstalleerd worden
Een vloeiende en geruisloze rit.
De rijeigenschappen geven het gevoel van veiligheid en stabiliteit.

Service

Doordat wij door het gehele land werken is er altijd wel een monteur in de buurt om een eventuele storing te verhelpen. Daarnaast staat service zoals u van ons gewend bent in een hoog vaandel hetgeen inhoudt dat wij indien gewenst extra rollators en/of leenrolstoeleen kosteloos in bruikleen geven om de gebruikers van de trapstoelliften zo goed mogelijk te helpen mobiel te blijven.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Trend gespot: een lift voor verhoging van wooncomfort en veiligheid

  lift

  Stel: je hebt je droomhuis gevonden. Maar wegens omstandigheden zijn die ontzettend mooie wenteltrap naar boven en de vaste trap naar zolder meer een door in het oog dan een wenselijke toevoeging aan je woongenot.

 • Voordelig een wasmachine huren

  inrichting

  Ben je kortgeleden verhuisd en passen de aanschaf van nieuwe huishoudelijke apparaten zoals een wasmachine eigenlijk niet meer in je budget? Dan hebben we goed nieuws voor je.

 • Op zoek naar een geschikte huurder

  huren

  Je hebt een woning tijdelijk of voor lange periode beschikbaar en bent op zoek naar een geschikte huurder. Zelf een kandidaat zoeken kan veel tijd en geld kosten.

 • Zonnepanelen: kopen versus huren

  energie

  Steeds meer daken worden voorzien van een paar stralende zonnepanelen. Niet zo gek. Zonnepanelen zijn één van de beste investeringen van het moment, waarmee je fors bespaart op je energiekosten.

 • Nieuw ‘pluk-ze’ vonnis

  juridisch

  Het Gerechtshof in Amsterdam heeft een voormalig huurster veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van bijna € 13.000 plus juridische kosten en rente aan woningcorporatie Ymere.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam