..........
shadow_fix

RECO Personenliften

De RECO Personenliften zijn gelijk aan uw personenlift echter worden deze tijdelijk ingezet gedurende verbouwingen, storingen en overige calamiteiten.

RECO Personenliften

De RECO personenliften zijn uitgevoerd met een tractieaandrijving waardoor de snelheid en het comfort nog hoger zijn. Speciaal voor de hoogbouw, appartementencomplexen en verbouwingen.

De RECO personenliften worden vaak ingezet als een tijdelijke noodlift met een tractieaandrijving, waardoor de snelheid wordt verhoogd van 0,4 naar 0,8 meter per seconde. Vooral in de hoogbouw is er steeds meer vraag naar een hogere snelheid. Daarnaast is de tractieaandrijving nog geruislozer, wat het comfort aanzienlijk verhoogt. De RECO lift 2.0 is goedgekeurd volgens de machinerichtlijn 2006/42/EC, waarbij grotendeels wordt voldaan aan de EN 81-1 EN 12159. Voor ingebruikname wordt de opstelling gekeurd door een onafhankelijke keuringsinstantie (bijv. Liftinstituut) en dient eens per half jaar herkeurd te worden.

De RECO personenliften zijn toegankelijk voor brancards, rolstoelgebruikers, mensen met een rollator enzovoorts. Dit is te zien aan de ruime drempelloze entree van de lift, maar ook aan de cabine van de lift.

Iedereen kan de lift gebruiken zonder uitgebreide instructies en gecompliceerde systemen met pasjes en/of bedieningskaarten. Dit is een zeer groot voordeel, aangezien men geen extra moeite hoeft te doen om de lift te kunnen gebruiken. Daarnaast is het een direct voordeel betreft de bruikbaarheid in openbare benutting.

De cabine van de RECO personenliften zijn ingebouwd in een stapelbare modulaire schacht wat ervoor zorgt dat de tijdelijke lift wind- en waterdicht is en zelfs boven windkracht 6 veilig te gebruiken is.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • NLB liftbedrijven

  lift

  NLB is de brancheorganisatie van de Koninklijke Metaalunie voor merkonafhankelijk full service liftinstallatiebedrijven in Nederland. NLB liftbedrijven ontwikkelen, produceren, installeren, renoveren en onderhouden liften.

 • Trend gespot: een lift voor verhoging van wooncomfort en veiligheid

  lift

  Stel: je hebt je droomhuis gevonden. Maar wegens omstandigheden zijn die ontzettend mooie wenteltrap naar boven en de vaste trap naar zolder meer een door in het oog dan een wenselijke toevoeging aan je woongenot.

 • Voordelig een wasmachine huren

  inrichting

  Ben je kortgeleden verhuisd en passen de aanschaf van nieuwe huishoudelijke apparaten zoals een wasmachine eigenlijk niet meer in je budget? Dan hebben we goed nieuws voor je.

 • Op zoek naar een geschikte huurder

  huren

  Je hebt een woning tijdelijk of voor lange periode beschikbaar en bent op zoek naar een geschikte huurder. Zelf een kandidaat zoeken kan veel tijd en geld kosten.

 • Zonnepanelen: kopen versus huren

  energie

  Steeds meer daken worden voorzien van een paar stralende zonnepanelen. Niet zo gek. Zonnepanelen zijn één van de beste investeringen van het moment, waarmee je fors bespaart op je energiekosten.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam