Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

RECO Personenliften

01 februari 2018
De RECO Personenliften zijn gelijk aan uw personenlift echter worden deze tijdelijk ingezet gedurende verbouwingen, storingen en overige calamiteiten.
LEES VERDER

RECO Personenliften

De RECO personenliften zijn uitgevoerd met een tractieaandrijving waardoor de snelheid en het comfort nog hoger zijn. Speciaal voor de hoogbouw, appartementencomplexen en verbouwingen.

De RECO personenliften worden vaak ingezet als een tijdelijke noodlift met een tractieaandrijving, waardoor de snelheid wordt verhoogd van 0,4 naar 0,8 meter per seconde. Vooral in de hoogbouw is er steeds meer vraag naar een hogere snelheid. Daarnaast is de tractieaandrijving nog geruislozer, wat het comfort aanzienlijk verhoogt. De RECO lift 2.0 is goedgekeurd volgens de machinerichtlijn 2006/42/EC, waarbij grotendeels wordt voldaan aan de EN 81-1 EN 12159. Voor ingebruikname wordt de opstelling gekeurd door een onafhankelijke keuringsinstantie (bijv. Liftinstituut) en dient eens per half jaar herkeurd te worden.

De RECO personenliften zijn toegankelijk voor brancards, rolstoelgebruikers, mensen met een rollator enzovoorts. Dit is te zien aan de ruime drempelloze entree van de lift, maar ook aan de cabine van de lift.

Iedereen kan de lift gebruiken zonder uitgebreide instructies en gecompliceerde systemen met pasjes en/of bedieningskaarten. Dit is een zeer groot voordeel, aangezien men geen extra moeite hoeft te doen om de lift te kunnen gebruiken. Daarnaast is het een direct voordeel betreft de bruikbaarheid in openbare benutting.

De cabine van de RECO personenliften zijn ingebouwd in een stapelbare modulaire schacht wat ervoor zorgt dat de tijdelijke lift wind- en waterdicht is en zelfs boven windkracht 6 veilig te gebruiken is.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

RECO Lift Solutions
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES