Serviceverlening

De service verlening van MES LIFTEN BV.

Geplaatst door: MES Liften

service verlening liften

MES liften is opgericht in 1988 onder de naam Moolevliet Elevator Services, afgekort MES Liften.

MES liften heeft zich gespecialiseerd in het totale interne transport in uw gebouwen, en alle merken         lift-installaties kunnen door ons worden onderhouden.

Niet alleen de liften maar ook uw toegangtechniek, zoals schuifdeuren, gevelinstallaties ( glazenwasser ), roltrap en rolpaden kunnen bij ons in onderhoud worden gebracht. 

Naast het onderhoud, leveren en monteren wij nieuwe liften, deuren, gevelinstallaties, roltrap en paden.

Het voordeel voor u als klant is dat er één aanspreekpunt is voor alle disciplines in uw gebouw, dat maakt het voordeliger voor u. Als voorbeeld:  maar één keer voorrijden voor het onderhoud. Er kunnen meerdere werkzaamheden op één dag worden ingepland en kunnen we gebruik maken van de inkoop voordelen.

Voor het maken van een meerjaren begroting heeft MES Liften zich gecertificeerd met de NEN2767 norm. Op deze manier kunnen wij u een betrouwbare meerjaren begroting aanleveren.

Buiten de standaard basis en uitgebreide overeenkomst kan er ook gekozen worden voor een op maat overeenkomst, hierin kunnen bijvoorbeeld de spreekluister verbinding en de keuring in worden opgenomen, Op deze wijze bent u altijd verzekerd van de beste contract vorm en beschikt u altijd over de betrouwbaarste vorm van onderhoud. Vraag naar de mogelijkheden bij de accountmanager.

Energiebeheer:

Steeds vaker wordt gevraagd naar een energie zuinige oplossingen voor reparatie en modernisering,       MES liften heeft in eigen huis een lift ontwikkelt de MES ECO ROBUUR. Deze is door het liftinstituut met een ENERGIE A LABEL bekroond, wat de mogelijkheid bied om deze materialen ook toe te passen in bestaande liften waarbij al heel snel een energie zuinige oplossing wordt gerealiseerd.

Uit onderzoek is gebleken dat liften (landelijk gemiddelde) 2 tot 3 uur per dag in gebruik zijn. Dit betekend dat in de overige tijd, het licht ook brand. Door het gebruik te gaan maken van LED panels, LED spots of LED TL armaturen kunnen de energie kosten direct drastisch worden verlaagd. Ook kan de keuze worden gemaakt om er een bewegingmelder in te plaatsen zodat het licht alleen brand als de lift in werking is.

MES liften is VCA gecertificeerd en veilig werken staat bij ons centraal.

Al onze monteurs zijn geschoold, waardoor de installaties op de meest hoogwaardige wijze worden onderhouden en waarbij betrouwbaarheid, veiligheid en inzetbaarheid van de installaties tot een maximum wordt verhoogd. Onze monteurs zijn voorzien van de benodigde service tools waarbij zij direct en adequaat een storing kunnen uitlezen en oplossen. Dit om de stilstand tijd tot een minimum te bepereken.

 

Sociale doelstellingen:

Maatschapelijk verantwoord ondernemen ( MVO ) is voor MES Liften een belangrijk aspect, dat geld voor mens, dier en milieu. Er zijn bijvoorbeeld afspraken gemaakt met leveranciers om de verpakking tot een minimum te bepereken en te kiezen voor milieu vriendelijk verpakking materiaal. Het milieu moet zo min als mogelijk worden belast. Ook wordt ons wagen park bepaald op basis van uitstoot van uitlaat gassen.

MES liften is een erkend leerbedrijf en stelt een periode een stage plek ter beschikking, ook hebben wij bij ons ruimte voor iemand met een lichte beperking. Omdat we de de liften in de gebouwen en ook op de schepen onderhouden van het rode kruis dragen wij het rode kruis een warm hart toe op de werkzaamheden die we uitvoeren.

In 2012 is MES liften voorgedragen door de gemeente Medemblik met een award voor duurzaam ondernemen.  

Met vriendelijke groet, het MES liften team.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
MES Liften

MES Liften

Nijverheidsweg 3 A, 1671 GC  MEDEMBLIK

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.