Blusmiddelen

Het juiste blusmiddel in huis hebben is erg belangrijk. Zo voorkomt u veel onnodig nevenschade na het blussen van een kleine brand. Dogger Brandbeveiliging

Geplaatst door: Dogger Brandbeveiliging

SCHUIMBLUSSERS, BLUSDEKENS EN ANDERE BLUSMIDDELEN

Het juiste blusmiddel in huis hebben is erg belangrijk. Zo voorkomt u veel onnodig nevenschade na het blussen van een kleine brand. Dogger Brandbeveiliging helpt u bij de keuze uit verschillende blustoestellen, toegespitst op uw bedrijf of woonsituatie.

GROTE SELECTIE GOEDGEKEURDE BLUSTOESTELLEN

Al onze blusmiddelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn in Europa geproduceerd en ontwikkeld. Alle blustoestellen zijn van een NL-Rijkstypekeur en CE-keur voorzien en voldoen allemaal aan de geldende veiligheidseisen.
Meer informatie over de blusmiddelen die wij leveren vindt u op deze pagina. Voor vragen neem contact op.

SCHUIMBLUSSERS

Schuimblussers zijn gebruikersvriendelijke blussers met een hoge bluskracht die zeer effectief werken. De speciale nozzle (tuit) heeft een sproeipatroon die het blusschuim maximale kracht geeft. Sproeischuimblustoestellen geven minimale nevenschade. Dit blustoestel is bij uitstek geschikt voor toepassing in openbare gebouwen, werkplaatsen, kantoren, kantines.
Leverbaar in een 2, 6 of 9 liter uitvoering.

POEDERBLUSSERS

Poederblussers zijn zeer effectief en hebben een breed inzetgebied. Zeer geschikt voor branden met vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. Daar waar snel en effectief geblust moet worden en nevenschade van minder groot belang is, kunt u poederblussers inzetten. Poederblussers hebben het MED-keur voor de scheepsvaart. Toepassing in bouwketen, werkplaatsen, petrochemische industrie en beroepsscheepvaart.
Leverbaar in een 2, 6, 9 en 12 kg uitvoering.

Bedrijvengids Geplaatst door
Dogger Brandbeveiliging

Dogger Brandbeveiliging

Industrieterrein Marslanden G5 Baileystraat 4-u, 8013 RV  Zwolle

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.