Politiekeurmerk (PKVW)

Woningen en bedrijven met het Politiekeurmerk Veilig Wonen lopen tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak. Het PKVW, zo’n twintig jaar geleden ingevoerd

Geplaatst door: S4H-Inbraakbeveiliging

Politiekeurmerk Veilig Wonen Politie Keurmerk Veilig Wonen

Woningen en bedrijven met het Politiekeurmerk Veilig Wonen lopen tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak. Het PKVW, zo’n twintig jaar geleden ingevoerd, wordt verleend aan woningen en panden die voldoen aan een duidelijk omschreven beveiligingsstandaard die met regelmaat wordt aangescherpt.

S4H-inbraakbeveiliging: erkend PKVW-bedrijf

Het Politiekeurmerk is in eerste instantie gericht op woningeigenaren en (ver)huurders. Het keurmerk richt zich onder meer op de kwaliteit en aanwezigheid van goed hang- en sluitwerk, verlichting bij buitendeuren, overzicht op de entree en brandveiligheid. Geselecteerde bouw- en beveiligingsbedrijven kunnen zich laten erkennen als PKVW-bedrijf. De medewerkers volgen dan een gerichte opleiding ‘preventieadviseur’, zodat de meest recente eisen van het Politiekeurmerk kunnen worden gevolgd. Zowel betrouwbaar advies als kwalitatief goede installatie en uitvoering zijn op deze manier gegarandeerd.

Betrouwbaarheid en expertise

Ook S4H-inbraakbeveiliging mag zich gecertificeerd PKVW-bedrijf noemen. Dat betekent dat onze medewerkers de benodigde kennis hebben en die kennis bewezen in praktijk brengen. Deze deskundigheid en ervaring dragen veel bij aan onze expertise en het certificaat bevestigt dat u met een betrouwbare partner van doen hebt.

S4H-inbraakbeveiliging: ook voor ondernemers en particulieren


Bijna 750.000 woningen in Nederland (eind 2016) voeren het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Niet alleen gemeenten en woningcorporaties kunnen zich wenden tot een PKVW-gecertificeerd bedrijf. Ook voor ondernemingen en particulieren kan S4H-inbraakbeveiliging op dit vlak veel betekenen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op; wij staan u graag te woord.

S4H-inbraakbeveiliging is een VEB-Erkend beveiligingsbedrijf

Waarom kiezen voor een VEB-Erkend beveiligingsbedrijf? Omdat u kiest voor veiligheid via de vakman!
Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen? Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Klanten beoordelen S4H-inbraakbeveiliging gemiddeld met een 9,2

Vraag nu een beveiligingsscan aan via S4H-inbraakbeveiliging.nl/beveiligingsscan. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van domotica voor uw woning of bedrijfspand.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
S4H-Inbraakbeveiliging

S4H-Inbraakbeveiliging

Witteweg 12, 1431 GZ  Aalsmeer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.