..........
shadow_fix

Slagboomtoepassing

Slagbomen, en in sommige gevallen een enkele slagboom, zijn het perfecte middel voor toegangscontrole

Slagboom toepassingen

Een slagboom is mede door de korte open- en sluittijd, het juist product voor het regelen van de toegangscontrole. De slagboom of slagbomen regelen in feite het in- en uitgaande verkeer op uw bedrijfsterrein. U heeft hierbij de keuze van zeer eenvoudige slagbomen tot ultra moderne.

Enkele voorbeelden van slagbomen zijn:

Handbediende slagboom

Een slagboom is primair bedoeld voor het afsluiten van een weg of bedrijfsterrein. Als het openen van een bepaalde slagboom niet frequent noodzakelijk is, kan men volstaan met een handbediende slagboom.

Automatische slagboom

Bij intensief gebruik is een automatische slagboom aan te bevelen. Dit soort slagbomen wordt aangedreven door een elektromotor. Het voordeel van een automatische slagboom is het bedieningsgemak en de mogelijkheid tot uitbreiding doormiddel van accessoires.
Met behulp van detectielussen kan een slagboom volledig automatisch worden geopend of gesloten. Men kan ook een afstandbediening gebruiken voor het openen van de slagboom. Verdere uitbreidingen van een slagboom zijn bijvoorbeeld een muntautomaat, camera, stoplichten, etc...

Slagbomen en toepassingen

Slagbomen worden vaak gebruikt bij bruggen, bedrijfsterreinen, tunnels parkeerterreinen en campings. Eigenlijk kunt u de slagboom overal inzetten waar het gewenst is om de toegang van verkeer te reguleren.

Zoals u ziet, er zijn nogal wat mogelijkheden wat betreft slagbomen en toegangscontrole. Bent u voornemens om een slagboom, of misschien wel meerdere slagbomen, te installeren en u heeft nog vragen, neem gerust contact op met


Eureka parking - Uw Slagboom en toegangscontrole specialist

 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam