Slagboomtoepassing

Slagbomen, en in sommige gevallen een enkele slagboom, zijn het perfecte middel voor toegangscontrole

Geplaatst door: Eureka Parking

Slagboom toepassingen

Een slagboom is mede door de korte open- en sluittijd, het juist product voor het regelen van de toegangscontrole. De slagboom of slagbomen regelen in feite het in- en uitgaande verkeer op uw bedrijfsterrein. U heeft hierbij de keuze van zeer eenvoudige slagbomen tot ultra moderne.

Enkele voorbeelden van slagbomen zijn:

Handbediende slagboom

Een slagboom is primair bedoeld voor het afsluiten van een weg of bedrijfsterrein. Als het openen van een bepaalde slagboom niet frequent noodzakelijk is, kan men volstaan met een handbediende slagboom.

Automatische slagboom

Bij intensief gebruik is een automatische slagboom aan te bevelen. Dit soort slagbomen wordt aangedreven door een elektromotor. Het voordeel van een automatische slagboom is het bedieningsgemak en de mogelijkheid tot uitbreiding doormiddel van accessoires.
Met behulp van detectielussen kan een slagboom volledig automatisch worden geopend of gesloten. Men kan ook een afstandbediening gebruiken voor het openen van de slagboom. Verdere uitbreidingen van een slagboom zijn bijvoorbeeld een muntautomaat, camera, stoplichten, etc...

Slagbomen en toepassingen

Slagbomen worden vaak gebruikt bij bruggen, bedrijfsterreinen, tunnels parkeerterreinen en campings. Eigenlijk kunt u de slagboom overal inzetten waar het gewenst is om de toegang van verkeer te reguleren.

Zoals u ziet, er zijn nogal wat mogelijkheden wat betreft slagbomen en toegangscontrole. Bent u voornemens om een slagboom, of misschien wel meerdere slagbomen, te installeren en u heeft nog vragen, neem gerust contact op met


Eureka parking - Uw Slagboom en toegangscontrole specialist

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Eureka Parking

Eureka Parking

Van Elderenlaan 10, 5581 WJ  WAALRE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.