Valbeveiliging

Werkzaamheden op hoogte brengen risico’s met zich mee. Om werkzaamheden veilig en verantwoord uit te kunnen voeren, bieden wij passende oplossingen.

Geplaatst door: Eurosafe Solutions BV

Valbeveiliging horizontaal


Veilig en verantwoord werken staat voorop bij werkzaamheden op hoogte. Horizontale valbeveiliging biedt uitkomst voor daken en andere constructies met een maximale hellingshoek van 15 graden.
Het type valbeveiliging dat het best bij uw situatie past, verschilt per gebouw. Het is afhankelijk van de constructie en het type dakbedekking bij daken. Al onze oplossingen zijn getest en goedgekeurd. Daarnaast zijn onze monteurs en inspecteurs door de verschillende fabrikanten opgeleid om valbeveiligingsoplossingen veilig te installeren.

Ankerpunten
De Latchways ankerpunten die wij toepassen, zijn geschikt voor alle (dak) constructies en dakbedekking. De ankerpunten zijn los of in combinatie met een kabelsysteem in te zetten. Door een staalkabel te bevestigen aan twee of meer ankerpunten kun u een veilige werkomgeving op hoogte creëren. En door de gebruiker de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en training te geven, kunnen werkzaamheden veilig uitgevoerd worden. De unieke Latchways Transfastener zorgt ervoor dat de gebruiker zich vrij langs alle beveiligingspunten kan bewegen zonder dat hij zich hoeft aan- en af te koppelen. Door het systeem zo te ontwerpen dat de gebruiker zich op 2 of 4 meter van de dakrand kan aanlijnen, zorgen we ervoor dat de gebruiker te allen tijden voor direct valgevaar wordt afgeschermd.

 

 

 

 

 

 

 


                            Transfastener

Veelzijdige, bewezen techniek
Het Latchways kabelsysteem kunt u toepassen met traditionele bevestigingspunten of met de Constant Force post. De CFP maakt gebruik van een unieke techniek die in elke situatie toegepast kan worden. Met absorptievermogen in het ankerpunt biedt de CFP de laagste dakbelasting in de markt. Zo blijft uw dak in tact bij een onverhoopte val. De bewezen lange technische levensduur tot 20 jaar borgt een duurzaam veilige inzetbaarheid.


                           Standing Seam CFP

Kabelsystemen
Door een staalkabel, waaraan u zich kunt aanlijnen, tussen twee of meerdere ankerpunten te spannen is het mogelijk om een veilige werkomgeving te creëren. In alle gebieden waar risico op vallen aanwezig is.


                                                MSA Latchways Transfastener

MSA Latchways kabelsystemen
Eurosafe Solutions is de toonaangevende installeur van MSA Latchways kabelsystemen. In combinatie met de uniek ontworpen Transfastener loopwagen kan de gebruiker alle beveiligingspunten doorlopen, zonder de loopwagen over te hoeven zetten.  De componenten geven ons de flexibiliteit om een kabelsysteem te ontwerpen afgestemd op uw behoeften. Voor horizontaal, hellend of verticaal gebruik. Door het systeem zo te ontwerpen dat de gebruiker zich op 2 of 4 meter van de dakrand kan aanlijnen, zorgen we ervoor dat de gebruiker te allen tijden tegen direct valgevaar wordt beschermd.

Constant Force technologie
Met behulp van traditionele ankerpunten en MSA Latchways Constant Force ankerpunten kunnen we kabelsystemen aan vrijwel elke gevel en op elk daktype installeren. Het Constant Force ankerpunt beschikt over een unieke dempingssysteem dat de krachten die tijdens een val vrijkomen opvangt. Het vermindert de belasting op de dakconstructie waardoor er geen schade wordt veroorzaakt. Nog een voordeel van dit ankerpunt; na plaatsing van een ankerpunt, kan het eenvoudig worden vervangen zonder dat een deel van het dak vervangen hoeft te worden. De bewezen technische levensduur tot 20 jaar borgt een duurzame en veilige inzetbaarheid. Jaar na Jaar.

Railsystemen
Naast kabelsystemen biedt Eurosafe Solutions Söll railsystemen voor horizontale oppervlaktes. Deze Honeywell railsystemen blinken uit in duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Uitvoeringen in gegalvaniseerd hoogwaardig staal, RVS of geanodiseerd aluminium, maken de Söll systemen geschikt voor alle denkbare omstandigheden. Daarnaast zijn deze systemen in te zetten voor gebruik op bodemniveau, maar ook als bovenloopsystemen en zijwaarts als alternatief voor leuningen.


                                         Söll MultiRail Horizontal Rail System

 

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen!
+31 (0)38 467 19 10

Bedrijvengids Geplaatst door
Eurosafe Solutions BV

Eurosafe Solutions BV

Conradstraat 15, 8013  Zwolle

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.