VVE’s & Woningcorporatie

Een veilige omgeving in de openbare ruimtes

Geplaatst door: Scope Slip-Stop

Anti slip oplossingen

Verenigingen van Eigenaren en woningcorporaties zijn ook wettelijk verplicht om alle redelijke maatregelen te nemen om een veilige omgeving in de openbare ruimten te realiseren voor bewoners en bezoekers. Hierbij valt te denken aan galerijen in flats of appartementen complexen, trappenhuizen, nooduitgangen en noodtrappen, vlonders en looppaden in gemeenschappelijke tuinen, etc.

Vooral ouderen en mensen die slecht ter been zijn, zijn gebaat bij een omgeving waar geen slipgevaar bestaat. Scope Slip-Stop heeft een groot assortiment anti-slip producten, die openbare ruimten veilig maken voor bewoners en bezoekers.

Wij bieden de hoogste kwaliteit anti-slip producten, tegen de beste garantie en de scherpste prijzen in de markt. Neem de proef op de som en neem contact met ons op om uw project te bespreken en een scherpe offerte uit te brengen. Scope Slip-Stop helpt u, om voor iedereen een veilige omgeving te realiseren!

Kenmerken van onze anti-slip producten

  • Zeer duurzaam antislipoppervlak
  • Eenvoudige installatie middels schroeven of kit
  • Bestand tegen algen, mosaangroei, water en verrotting
  • Keuze uit verschillende maten en antislip gradaties
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Maten en kleuren

Er is een groot scala aan maten en kleurcombinaties verkrijgbaar. Voor projecten leveren wij maatwerk en kunnen de door u gewenste Slip-Stop producten ook installeren.
Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bedrijvengids Geplaatst door
Scope Slip-Stop

Scope Slip-Stop

Houtzagerij 1, 4651 SN  Steenbergen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.