Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Reinigen stijgkanalen

01 februari 2018
Roosters, kanalen en filters raken na verloop van tijd zwaar vervuild, waardoor de afzuiging minder wordt en de aanvoer van frisse lucht onvoldoende is.
LEES VERDER

Reinigen Stijgkanalen

Deze vervuiling is echter vaak niet zichtbaar.

Gevolg is dat vervuilde lucht (vocht, stofdeeltjes, virussen en bacteriën) langer in een ruimte aanwezig blijft. Dit kan leiden tot benauwdheid, hoesten, hoofdpijn en ook geuroverlast. Wel zichtbare vervuiling is bijvoorbeeld schimmel in de badkamer. Daarnaast zorgt een vervuild systeem voor een verhoogde weerstand, waardoor het energieverbruik zal toenemen en onderdelen sneller zullen slijten.

Om deze nadelige gevolgen te voorkomen is het van groot belang om roosters, ventielen en kanalen periodiek te reinigen. Onze medewerkers doen dit zeer vakkundig en werken schoon en efficiënt. De werkzaamheden leiden niet tot vuil- of stofoverlast omdat wij het gehele systeem in onderdruk zetten door middel van onze eigen aangebrachte afzuigunit die voorzien is van schone filters. De vieze stofdelen zullen wij na reiniging milieuvriendelijk afvoeren.

Stijgkanalen appartementencomplex

Het periodiek laten reinigen van de stijgkanalen van een appartementencomplex is nodig voor een goed functionerend ventilatiesysteem. Deze werkzaamheden worden vanaf het dak uitgevoerd met behulp van afzuiging en perslucht.

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Jakon air
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES