Roosters en Rozetten

Spirair Luchttechniek levert metalen of kunststoffen toevoer- en afzuigventielen, vloerroosters, wandroosters, doorvoerroosters en buitenroosters.

Geplaatst door: Spirair BV

Roosters en Rozetten

Een klimaat merkt u doorgaans op wanneer het niet optimaal is. De keuze voor de juiste ventilatieroosters maakt daarbij het verschil. Spirair Luchttechniek helpt u graag met het selecteren van ventilatieroosters om ervoor te zorgen dat u een optimaal klimaat kunt realiseren voor uw eindgebruiker. Wij zijn dealer van Grada roosters uit België. Van dit merk leveren wij alle soorten ventilatieroosters. Op deze website vindt u de meest gangbare modellen. Denk hierbij aan plafondroosters (zowel gewerveld als geperforeerd), wandroosters, vloerroosters, buitenmuurroosters en buisroosters. U vindt hier niet alleen roosters, maar ook toevoer- en afzuigventielen.

Wij geven graag advies en hebben nog meer aanbod op www.spirair.nl.

Afzuig- en toevoerventielen

Bent u op zoek naar metalen of kunststoffen toevoer- en afzuigventielen? Bij Spirair Luchttechniek kunt u deze geleverd krijgen in diverse diameters. De ventielen zijn geschikt voor de toevoer en afzuig van lucht in toiletten, keukens, badkamers en andere ruimtes van woningen of kantoren.

Alle modellen toevoer- en afzuigventielen bevatten een aerodynamisch gevormde verstelplaat die in- en uitgedraaid kan worden. Hiermee kunt u de gewenste volumestroom van lucht en de drukval bepalen.

Wandrooster

De roosters type GF100-110 zijn geschikt voor de toevoer en afvoer van gekoelde en verwarmde lucht in o.a. kantoren, winkels, werkplaatsen e.d.

Het rooster kan in de wand of op een kanaal worden gemonteerd. Wanneer u het rooster in het plafond monteert creëert u het effect van een luchtgordijn. De horizontale en verticale schoepen kunnen met de hand individueel worden ingesteld en zo bereikt u een optimale luchtverdeling in de ruimte.

Vloerroosters

Spirair Luchttechniek levert vloerroosters van het fabrikaat Grada. U kunt deze vloerroosters bestellen in iedere gewenste RAL-kleur.

Doorvoerrooster

Het rooster type AF980 en AF981 is geschikt als doorvoerrooster in o.a. kantoren, ziekenhuizen, scholen e.d.. Het rooster kan in een wand of een deur worden gemonteerd en wordt aanbevolen voor het doorlaten van lucht van de ene ruimte naar de andere.

De zicht-dichte uitvoering (1 rooster) is bijzonder geschikt voor plaatsing in kleedkamers, toiletruimten en wasruimten omdat doorkijk onmogelijk is.

Een licht-dicht rooster wordt verkregen door 2 roosters na elkaar te plaatsen en mat zwart te schilderen, dus bijzonder geschikt voor donkere kamers of bioscoopzalen.

Buitenmuurrooster

Het buitenmuurrooster type G-801 is geschikt voor wandmontage voor aanvoer of afvoer van grote luchtvolumes in verwarming-, ventilatie- of luchtbehandelinginstallaties. De horizontale schoepen zijn zodanig gevormd en geplaatst dat regeninslag wordt geminimaliseerd.

Bedrijvengids Geplaatst door
Spirair BV

Spirair BV

Postbus 1132, 3860 BC  NIJKERK

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.