Gerelateerde suggesties:

Woning-ventilatie

''Uw probleem" Onze oplossing" Onvoldoende ventilatie kan leiden tot gezondheidsklachten.
LEES VERDER

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Goed ventileren is essentieel voor een gezond huis

Roosters, kanalen en filters raken na verloop van tijd zwaar vervuild, waardoor de afzuiging minder wordt en de aanvoer van frisse lucht onvoldoende is. Deze vervuiling is echter vaak niet zichtbaar.

Gevolg is dat vervuilde lucht (vocht, stofdeeltjes, virussen en bacteriën) langer in een ruimte aanwezig blijft. Dit kan leiden tot benauwdheid, hoesten, hoofdpijn en ook geuroverlast. Wel zichtbare vervuiling is bijvoorbeeld schimmel in de badkamer. Daarnaast zorgt een vervuild systeem voor een verhoogde weerstand, waardoor het energieverbruik zal toenemen en onderdelen sneller zullen slijten.

Om deze nadelige gevolgen te voorkomen is het van groot belang om roosters, ventielen en kanalen periodiek te reinigen.

Onze medewerkers doen dit zeer vakkundig en werken schoon en efficiënt. De werkzaamheden leiden niet tot vuil- of stofoverlast omdat wij het gehele systeem in onderdruk zetten door middel van onze eigen aangebrachte afzuigunit die voorzien is van schone filters. De vieze stofdelen zullen wij na reiniging milieuvriendelijk afvoeren.

Neemt u met ons contact op zodat wij u een vrijblijvend advies kunnen geven en wellicht van uw klachten kunnen ontzorgen.

https://www.jakon.nl/contact.html

 

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Jakon air
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen