Woning-ventilatie

''Uw probleem" Onze oplossing" Onvoldoende ventilatie kan leiden tot gezondheidsklachten.

Geplaatst door: Jakon air

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Goed ventileren is essentieel voor een gezond huis

Roosters, kanalen en filters raken na verloop van tijd zwaar vervuild, waardoor de afzuiging minder wordt en de aanvoer van frisse lucht onvoldoende is. Deze vervuiling is echter vaak niet zichtbaar.

Gevolg is dat vervuilde lucht (vocht, stofdeeltjes, virussen en bacteriën) langer in een ruimte aanwezig blijft. Dit kan leiden tot benauwdheid, hoesten, hoofdpijn en ook geuroverlast. Wel zichtbare vervuiling is bijvoorbeeld schimmel in de badkamer. Daarnaast zorgt een vervuild systeem voor een verhoogde weerstand, waardoor het energieverbruik zal toenemen en onderdelen sneller zullen slijten.

Om deze nadelige gevolgen te voorkomen is het van groot belang om roosters, ventielen en kanalen periodiek te reinigen.

Onze medewerkers doen dit zeer vakkundig en werken schoon en efficiënt. De werkzaamheden leiden niet tot vuil- of stofoverlast omdat wij het gehele systeem in onderdruk zetten door middel van onze eigen aangebrachte afzuigunit die voorzien is van schone filters. De vieze stofdelen zullen wij na reiniging milieuvriendelijk afvoeren.

Neemt u met ons contact op zodat wij u een vrijblijvend advies kunnen geven en wellicht van uw klachten kunnen ontzorgen.

https://www.jakon.nl/contact.html

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Jakon air

Jakon air

Kryptonstraat 12a, 7462 pa  Rijssen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.